#Tilbageivandet – april 2021

Så sker det endelig – den helt store genåbningsuge, hos os, står for døren, og vi glæder os til at se alle børn og unge under 18 i år vandet igen fra mandag d. 26. april.

Tingene bliver i det store hele som lige inden vi lukkede ned i december:

  • Krav om mundbind ved færdsel og ophold indendørs i forhal og frem til omklædning påbegyndes – for alle over 12 år.
  • Benyt en bænk med dit minuttal på – svømmer du kl. xx.30 benyttes en blå plads, svømmer du kl. xx.00 benyttes en orange plads.
  • Kun adgang for nødvendige voksne. Har dit barn behov for din hjælp til omklædning / i vandet er du velkommen – bortset fra miniplask / lørdagsplask skal adgang til selve svømmehallen være aftalt med ansvarlige instruktør.
  • Maks 6 personer i bruserum ad gangen. Er det nødvendigt for en forælder at hjælpe et barn tæller både barn og forælder med, når der tælles.
  • Intet krav om coronapas, hverken for børn eller nødvendige voksne, men vi opfordrer naturligvis vore instruktører til jævnligt at lade sig teste, og det samme gælder selvfølgelig nødvendige voksne.

Får du / dit barn symptomer på / positivt testsvar for COVID-19 indenfor 48 timer efter deltagelse i svømning hos os orienteres Lars Jonsson på sms/mobil 26 13 43 33 med info om hvilket hold/tidspunkt der har været deltagelse, deltagerens navn, samt om navn på den smittede må videregives til holdkammerater.

Hvad med helligdage?

Vi har fået lov at benytte svømmehallen på helligdage/i weekends med helligdage, mod at vi selv tager vandprøver – det betyder at det forhåbentlig er muligt at køre lørdags plask lørdagene efter St. bededag, Kr. Himmelfartsdag og i Pinsen, ligesom torsdagshold vil kunne køre Kr. Himmelfartsdag, og mandagshold 2. pinsedag – vi mangler dog at få denne del sat i system, så der er stadig en risiko for, at vi kan blive nødt til at aflyse, men så får du besked.

Hvad med voksne medlemmer?

Vi afventer stadig d. 6 maj, inden vi kan lukke voksne udøvere i vandet – dette bliver med krav om Coronapas – info udsendes når vi nærmer os åbningsdatoen. I forhold til idræt for ældre over 70, har vi så medlemmer i den aldersgruppe, at vi har valgt ikke at starte holdene op, som de er tilmeldt, før de øvrige medlemmer på holdene kan få adgang igen d. 6. maj.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på svomning@snejbjergsgi.dk

Del
Udgivet i COVID-19, Nyhed, SSGI.