Motion

Sidste nyt

Der er kommet referat fra Årsmødet den 9. maj.
Se den under punktet “Motion” i menuen ovenfor.


Indbydelse til det ordinære årsmøde i Snejbjerg Motion
søndag den 9. maj 2021 kl. 14.00.
Årsmødet foregår udendørs ved Engbjergskolen. Der er nogle enkelte borde og bænke. Man er velkommen til selv at medbringe en klapstol eller eventuelt et tæppe. Af hensyn til forplejningen vil vi gerne have din tilmelding senest mandag den 3. maj.
Forslag, der ønskes behandlet på mødet, skal være os i hænde senest en uge før mødet.
Tilmelding og evt. forslag til dagsordenen sendes til: Jeanette Bjerregård tlf. 24 94 76 13 eller mail: jeanettefrank@godmail.dk.

Se dagsordenen her


25. februar 2021.
Hej løbe og gå folk????
Efter gårdsdagens udmelding om at udendørs idræt må sættes igang igen. ???? Åbner vi selvfølgelig op igen i næste uge (uge 9)????
Mandag kl. 18
Torsdag kl. 17
Mødes som vi plejer ved Engbjergskolen.
Da vi stadig skal holde afstand derfor mødes vi i grupper.
Gå hold – parkeringspladsen
(Træner: Jeanette og Marie)
Løb 4-6 km. – cykelstativet
(Træner: Susse mandag og torsdag)
Løb 8 km. – lygtepæl tæt ved græsplanen
(Træner: Lotte mandag)
(Træner: Anette torsdag)
Løb 10 km. – græsplanen
(Træner: Anette mandag)
(Træner: Jeppe torsdag)
Bestyrelsen skriver en besked ud til trænere i næste uge hvilke dage de kan tage, så vi kan få planlagt nogle mdr. ????
Vi skal alle stadig huske anbefalingerne holde afstand og ikke møde op hvis du har symptomer????
Håber vi ses


Formål/historie. Klubben er startet i 1981, som underafdeling af Snejbjerg Skytte-Gymnastik & Idrætsforening.
Snejbjerg Motion´s formål er motion på et niveau, hvor alle kan være med. Der er således plads til den almindelige motionist, samt til den mere erfarne deltager.
Socialt samvær vægtes højt i foreningen. Det dyrkes bl.a. ved fællesture til løbe- og gå-arrangementer.
Snejbjerg Motion tilbyder løbetræning under erfaren vejledning plus gåhold, og der er desuden mulighed for svømning i Snejbjerg Svømmehal.


Arrangementer. Snejbjerg Motion`s største arrangement, er uden tvivl Nytårsløbet, som vi nu laver i et samarbejde med Herning Løbeklub.

Løbet afvikles Nytårsaftensdag kl. 10.00. Det startede oprindeligt med kun en halvmaraton-rute, men er senere udvidet, så der nu også er en 5km- og en 10 km rute. Efter løbet er der fælles samvær for alle løbere og hjælpere, hvor klubben er vært ved varm suppe og drikkevarer. 

Snejbjergløbet har vi overtaget ansvaret for i 2008 fra Støtteforeningen.

I 2018 er Snejbjerg Løbet erstattet af Snejbjerg Stafetten, som også er en del af byfesten

Sygehuset rundt. Et årligt tilbagevendende løb, hvor vi følger udviklingen af det nye supersygehus i Gødstrup, ved at ruten går forbi eller igennem området. I 2015 og 2016 afviklet som “Klovneløb” (Støtte til Hospitalklovnene). I 2017 afvikledes der Motorvejsløb i stedet for klovneløb.  

Hvert år tager vi til Gendarmløbet i midten af september måned i Broager ved den dansk-tyske grænse. Vi tager afsted samlet i bus.

Gå-hold. Der trænes fast to gange ugentligt (mandage kl. 18.00 og torsdage kl 17.00 fra Engbjergskolen). Alle kan deltage uanset niveau. Der samles op, så alle kommer hjem i samlet flok.

Løbetræning. Der trænes fast to gange ugentligt (mandage kl. 18.00 og torsdage kl. 17.00 fra Engbjergskolen). Alle kan deltage i træningen uanset niveau. Der opdeles i hold efter træningsniveau, og der samles op, så alle kommer hjem i samlet flok. Vi har ca. 15 DGI-uddannede trænere til at stå for træningen.


Midtjyske Motionsklubber. Snejbjerg Motion er med i samarbejdet med de andre Midtjyske klubber, som er dannet for at bakke op om hinandens arrangementer og at koordinere datoer. Der er desuden tre fællestræninger om vinteren, i januar, februar, og marts, hvor klubberne skiftes til at være vært.