Gymnastik

Velkommen til Snejbjerg Gymnastik. Her på siden finder du relevante oplysninger som kontakt informationer til bestyrelsen, online tilmelding med mere. Du kan også finde os på Facebook

 • Instruktør til ny sæson
  Vil du være med til at gøre hverdagen lidt sjovere?

  Vi mangler i gymnastikforeningen trænere til næste sæson, og håber at der er nogle, der kunne have lyst til at hjælpe med at gøre hverdagen og fritidsaktiviteterne lidt sjovere for børnene.

  Hvad kræver det?
  Det kræver gå-på-mod og lyst! Vi tilbyder et kursus, så du er godt rustet.

  Vi står specifikt og mangler trænere og hjælpere til nedenstående hold, men kan stadig også bruge ekstra hænder på mange af de andre hold.
  – Spring 0.-1. klasse (onsdage kl. 17-18)
  – Spring 2.-3. klasse (mandage eller torsdage kl. 17.30-19) dagen afhænger af træneren
  – Spring mix, fra 4. klasse (mandage eller torsdage kl. 17.30-19) dagen afhænger af træneren.

  Giv endelig lyd hvis du kunne have lyst til at hjælpe på et gymnastikhold, evt. et af ovenstående.
  Har du spørgsmål eller vil vide mere, er du mere end velkommen til at kontakte os!
 • Afslutning på sæson 2019/2020
  TAK FOR DENNE SÆSON!
  Gymnastiksæsonen fik i år en brat afslutning, uden den traditionsrige gymnastikopvisning. Vi vil fra bestyrelsens side gerne sige en stor tak til alle frivillige instruktører og hjælpere der har kørt holdende i år. Uden jeres store indsats ville der ikke være en gymnastikforening her i Snejbjerg. Vi vil også gerne sige tak til alle de forældre der har givet en hånd med, når der har været brug for det.
  Gymnastiksæsonen 20/21 begynder til september. Hvis du har lyst til at hjælpe til, så kontakt os endelig på Facebook eller via mail gymnastik@snejbjergsgi.dk så finder vi en opgave der passer til dig.
  Mange hilsner fra Bestyrelsen i Snejbjerg gymnastik