Gymnastik

Velkommen til Snejbjerg Gymnastik. Her på siden finder du relevante oplysninger som kontakt informationer til bestyrelsen, online tilmelding med mere. Du kan også finde os på Facebook

 • Nedlukning pga Corona
  Kære alle gymnaster, trænere og forældre.

  Vi følger selvfølgelig fortsat regeringens retningslinjer ift. COVID og gymnastik. Derfor må vi ikke starter op igen den 7. februar, da retningslinjerne er forlænget til 28. februar.
  Vi håber, at vi derefter kan komme i hallen igen, og få en god afslutning på gymnastiksæsonen.
  I bestyrelsen har vi besluttet at aflyse årets gymnastikopvisning, da vi ikke har nogen forhåbning om, at vi må fylde hallen i marts måned.

  Vi holder jer fortsat opdateret løbende på Facebook og vores hjemmeside, hvis der kommer ændringer.

  Pas godt på jer selv og hinanden!
  Hilsen bestyrelsen i Snejbjerg Gymnastikforeningen.

 • Ind og udgang fra hallen
  Snejbjerg hallen har meldt ud at ALLE skal bruge indgangen ved springsalen ved ankomst.
  Når man forlader hallen igen skal man bruge den gamle indgang ved hal 1, hvis man har trænet i hal 2 eller springsalen. Har man derimod trænet i motorik salen eller bevægelsessalen skal man gå ud ved skolens hovedindgang.
  HUSK også at bruge mundbind/visir.
 • Retninglinjer under Corona
  Lige i tiden er der mange informationer omkring Corona restriktioner og det er forståeligt,at der kan opstå tvivl om, hvad de præcise retningslinjer for gymnastik er.

  Som gymnastikforening er vi medlem af både DGI og Gym Danmark. Begge forbund følger Sundhedsstyrelsens udmeldinger tæt, og hjælper os foreninger med information om hvad de nyeste retningslinjer siger og hvordan vi skal forholde os. Vi i bestyrelsen følger naturligvis også Corona situationen tæt og melder ud lige så snart der måtte være ændringer i Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

  I kan læse de aktuelle retningslinjer her https://gymdanmark.dk/covid-19-retningslinjer

  Skulle der være spørgsmål, noget I undrer jer over eller kommentarer er I altid velkommen til at kontakte en af os fra bestyrelsen.