Gymnastik

Velkommen til Snejbjerg Gymnastik. Her på siden finder du relevante oplysninger som kontakt informationer til bestyrelsen, online tilmelding med mere. Du kan også finde os på Facebook

 • Hjælp til gymnastikforeningen

  Sabine vores kasser har valgt at stoppe efter denne sæson, og derfor søger vi efter en der gerne vil hjælpe os med at holde styr på vores økonomi.
  Der kan være en del at se til som kasserer, og derfor har vi besluttet at vi gerne vil betale eksterne til at hjælpe os med opgaven, så det bliver en overkommelig opgave.
  Hvis du har lyst til at hjælpe os så kontakt gerne Kim Grarup på gymnastik@snejbjergsgi.dk så finder vi en løsning.

  Har du lyst til at hjælpe til i bestyrelsen, men har andre ting du er bedre til end tal, så giv endelig besked for vi kan altid bruge et par ekstra hænder.


 • Afslutning på sæson
  Kære alle gymnaster, trænere og forældre

  Vi følger selvfølgelig fortsat regeringens retningslinjer ift. COVID og gymnastik. Dette betyder at vi desværre ikke kommer i gang igen før næste sæson, og desværre igen må aflyse vores gymnastikopvisning.
  Vi i bestyrelsen vil gerne sige jer 1000 tak for rigtig god opbakning og støtte her under COVID perioden. En tid der ikke har været nem for nogle.
  Gymnasterne vil få besked af deres instruktører ift. en evt. udendørs afslutning på de enkelte hold.

  Vi håber at se jer alle igen i den nye sæson, som vi håber bliver lidt mere almindelig, og hvor vi kan gennemføre hele sæsonen.

  Vi mangler altid instruktører og hjælpere (både med og uden erfaring), så giv endelig lyd, hvis det kunne være noget for dig, eller du gerne vil høre mere.

  Nyd foråret og sommeren som forhåbentlig snart kan sprede lidt glæde.
  Hilsen bestyrelsen i Snejbjerg Gymnastikforeningen

   

 • Ind og udgang fra hallen
  Snejbjerg hallen har meldt ud at ALLE skal bruge indgangen ved springsalen ved ankomst.
  Når man forlader hallen igen skal man bruge den gamle indgang ved hal 1, hvis man har trænet i hal 2 eller springsalen. Har man derimod trænet i motorik salen eller bevægelsessalen skal man gå ud ved skolens hovedindgang.
  HUSK også at bruge mundbind/visir.
 • Retninglinjer under Corona
  Lige i tiden er der mange informationer omkring Corona restriktioner og det er forståeligt,at der kan opstå tvivl om, hvad de præcise retningslinjer for gymnastik er.

  Som gymnastikforening er vi medlem af både DGI og Gym Danmark. Begge forbund følger Sundhedsstyrelsens udmeldinger tæt, og hjælper os foreninger med information om hvad de nyeste retningslinjer siger og hvordan vi skal forholde os. Vi i bestyrelsen følger naturligvis også Corona situationen tæt og melder ud lige så snart der måtte være ændringer i Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

  I kan læse de aktuelle retningslinjer her https://gymdanmark.dk/covid-19-retningslinjer

  Skulle der være spørgsmål, noget I undrer jer over eller kommentarer er I altid velkommen til at kontakte en af os fra bestyrelsen.