Gymnastik

Velkommen til Snejbjerg Gymnastik. Her på siden finder du relevante oplysninger som kontakt informationer til bestyrelsen, online tilmelding med mere. Du kan også finde os på Facebook

 • Ind og udgang fra hallen
  Snejbjerg hallen har meldt ud at ALLE skal bruge indgangen ved springsalen ved ankomst.
  Når man forlader hallen igen skal man bruge den gamle indgang ved hal 1, hvis man har trænet i hal 2 eller springsalen. Har man derimod trænet i motorik salen eller bevægelsessalen skal man gå ud ved skolens hovedindgang.
  HUSK også at bruge mundbind/visir.
 • Retninglinjer under Corona
  Lige i tiden er der mange informationer omkring Corona restriktioner og det er forståeligt,at der kan opstå tvivl om, hvad de præcise retningslinjer for gymnastik er.

  Som gymnastikforening er vi medlem af både DGI og Gym Danmark. Begge forbund følger Sundhedsstyrelsens udmeldinger tæt, og hjælper os foreninger med information om hvad de nyeste retningslinjer siger og hvordan vi skal forholde os. Vi i bestyrelsen følger naturligvis også Corona situationen tæt og melder ud lige så snart der måtte være ændringer i Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

  I kan læse de aktuelle retningslinjer her https://gymdanmark.dk/covid-19-retningslinjer

  Skulle der være spørgsmål, noget I undrer jer over eller kommentarer er I altid velkommen til at kontakte en af os fra bestyrelsen.
 • Covid-19 restriktioner

  I fredags kom der kom der nye retningslinjer fra regeringen. Forsamlingsforbuddet gælder ikke for idrætslivet med hold, hvor udøverne er under 21. Derfor vil vores springhold og dansehold fortsætte som hidtil, ligesom Jumping Fitness fortsætter da der max kan være 10 deltagere, incl. instruktøren, på dette hold.

  Der er nu også kommet en udmelding omkring hold, hvor forældre og børn er sammen hold. Der må der være 1 forældre med hver barn, og der må samlet max være 50 på holdet. Derfor fortsætter disse hold.

  Påbuddet omkring mundbind/visir ved alle idrætsfaciliteter gælder fra torsdag den 29. oktober.

  For jer som forældre og udøverne betyder det, at alle over 12 år skal have mundbind/visir på når I går ind på halområdet. Under træningen skal der ikke bæres mundbind/visir.

  Vi vil opfordre til, at forældrene ikke sidder i det indendørs halområde og venter, men går en tur udenfor i stedet.

  Og som altid HUSK at blive hjemme ved symptomer, husk at hold afstand og husk at have en god håndhygiejn