Aktiv samvær

Velkommen til Snejbjerg SG&I – Aktiv Samvær

Kære medlemmer vi har udsendt et nyhedsbrev   Nyhedsbrev nr. 1 2021

Beretning for 2020  Regnskab 2020        tilmeld nyhedsbrev

Hovedindholdet er, at sæsonen 2020/21 er slut. Vi har droppet årsmødet i år – bestyrelsesvalg og godkendelse af regnskab er henlagt til SG&I’s generalforsamling den 17. maj. Aftalen med Herning Vand og Per Bang er skubbet til 2022.

Bestyrelsen arbejder med, at få alle aftaler på plads i det nye program – vi kommer rundt med det i slutningen af maj eller i juni.  Og vi havde glædet os til at præsentere Anders og Bent Bro for jeg. Vi har haft det på plads to gange – men det blev hindret af restriktionerne – men det er på plads igen til den 8. november. Vi starter igen den 17. august og busturen er planlagt til den 14. september.

Vi glæder os til at se jer igen – mvh  bestyrelsen

——————————- ————-

Kommende arrangementer – læs info fra bestyrelsesmødet den 1. oktober klik her

Tak for tilslutningen til vort arrangement med Leif Fabricius på Herning Højskole.

Nyhedsbrevet er sendt til medlemmer, som vi mailadresser på (dog er der kun sendt en pr. hustand) – hvis du ikke har modtaget nyhedsbrevet kan du

tilmelde dig nyhedsbrevet her 

Hvis du har modtaget og ikke længere ønsker at modtage vort nyhedsbrev så frameld dig her

———————–

Aktiv samvær havde årsmøde i Snejbjerg Hallen tirsdag den 15. september 2020 .

Formanden, Kurt Markussen kom i sin mundtlige beretning ind på de mange udfordringer Covid19 har givet vor forening – aflysninger af årsmøde og virksomhedsbesøg og bustur, som vi i dag  skulle havde været på.  Det er desværre ikke slut – vi må finde alternativer til de kommende  – mindst to arrangementer – DOT kan ikke modtage os som situationen ser ud på nuværende tidspunkt og antallet vi må være i Kirkely (62) er ikke acceptabelt. Vi arbejder med at finde alternativer hurtigst muligt – og vi vil informere på hjemmeside og via mails og sms. Vi har valgt fortsat at registre tilmeldinger.

Ved bestyrelsesvalget var der genvalgt til  Kirsten og Thyge Lindbjerg og Bente og Eigil Nicolajsen.  Karen og Ulrik Thing havde meddelt at de ikke ønskede genvalg – formanden Kurt Markussen takkede Karen og Ulrik for mange års ihærdig indsats for vor forening.

Lisbeth og Frede Dalsgaard blev nyvalgt  –  velkommen til arbejdet.

Formandens beretning 2019 

Regnskab for 2019

—————————————————————————–

Er du ikke medlem og vil kontaktes om et eventuelt medlemskab, så kan du sende dine kontaktoplysninger via dette link 

Programmet er selvfølgelig tilgængelig her på siden. Årsprogram og tilmelding 2020/21

Nye medlemmer er selvfølgelig velkomne – kontakt blot en i bestyrelsen så finder vi ud af det.

Kontingent og arrangementer kan betales med MobilePay 17558 klik her eller brug bankoverførsel til  Vestjysk Bank 7608 1728636

CVR nr. 39 50 21 35


Seneste nyheder fra Snejbjerg SG&I – Aktiv Samvær