Aktiv samvær

Velkommen til Snejbjerg SG&I – Aktiv Samvær

Bestyrelsen har besluttet, at aflyse i det sædvanelige opstartsarrangement i august og vil så starte med Årsmøde i Snejbjerg Hallen tirsdag den 15. september 2020 kl. 19:00. Vi havde planlagt en bustur 15. september, men fandt at det er alt for usikkert under hvilke vilkår den i givet fald ville kunne gennemføres – fx hvis bussen kun må være halvt fyldt af hensyn til afstandskrav mv.  – så I vil kigge forgæves efter en bustur i den kommende sæson.

Bestyrelsen vil som sædvanligt komme rundt med programmet til medlemmerne og at høre om medlemskabet ønskes fornyet. Det sker inden sommerferien. Vi vil som hidtil opkræve 75 kr. pr. person.  Fastsættelse af kontingent vil herefter udgå af årsmødets dagsorden. Tilmelding til det nye program starter den 15. juli 2020 – tlf. og online.

Formandens beretning 2019

Regnskab for 2019

————————————

Årsmøde den15. september  kl. 19 i hallen. Dagsorden iflg. vedtægterne  og  mød nedkastningschefen, Jens Toldstrups datter – Tove Uth.

Tilmelding kommer kan ske fra 15. juli 2020

—————————————————————————–

Er du ikke medlem og vil kontaktes om et eventuelt medlemskab, så kan du sende dine kontaktoplysninger via dette link 

Programmet er selvfølgelig tilgængelig her på siden. Årsprogram og tilmelding 2020/21

Nye medlemmer er selvfølgelig velkomne – kontakt blot en i bestyrelsen så finder vi ud af det.

Kontingent og arrangementer kan betales med MobilePay 17558 klik her eller brug bankoverførsel til  Vestjysk Bank 7608 1728636


Seneste nyheder fra Snejbjerg SG&I – Aktiv Samvær