Aktiv samvær

Velkommen til Snejbjerg SG&I – Aktiv Samvær

NYT!!!   Vi måtte udsætte vort besøg hos DOT –  men er nu klar med et nyt arrangement – samme tid (20. oktober kl. 19:00) men ikke samme sted.  Vi  skal på ud til Herning Højskole i Birk, Højskolevej 11.  Foredrag, kaffe med brød 75 kr.

Vi har lavet en aftale med Leif Fabricius – vi har dog ikke booked ham gennem Karl Ejnar Booking fra Boris (Det er Leif der skrev teksterne til Finn Nørbygaard) men i skal møde en lun jyde – fra Esbjerg, som ser livet fra Vest – vi er alle jyder for vor herre.

BEMÆRK –  selv om i tidligere har booked til DOT den 20/10 vil vi gerne have en ny tilmelding online klik her eller gennem Kirsten 6087 8101  og Thyge  6085 6408.

———————–

Aktiv samvær havde årsmøde i Snejbjerg Hallen tirsdag den 15. september 2020 .

Formanden, Kurt Markussen kom i sin mundtlige beretning ind på de mange udfordringer Covid19 har givet vor forening – aflysninger af årsmøde og virksomhedsbesøg og bustur, som vi i dag  skulle havde været på.  Det er desværre ikke slut – vi må finde alternativer til de kommende  – mindst to arrangementer – DOT kan ikke modtage os som situationen ser ud på nuværende tidspunkt og antallet vi må være i Kirkely (62) er ikke acceptabelt. Vi arbejder med at finde alternativer hurtigst muligt – og vi vil informere på hjemmeside og via mails og sms. Vi har valgt fortsat at registre tilmeldinger.

Ved bestyrelsesvalget var der genvalgt til  Kirsten og Thyge Lindbjerg og Bente og Eigil Nicolajsen.  Karen og Ulrik Thing havde meddelt at de ikke ønskede genvalg – formanden Kurt Markussen takkede Karen og Ulrik for mange års ihærdig indsats for vor forening.

Lisbeth og Frede Dalsgaard blev nyvalgt  –  velkommen til arbejdet.

Formandens beretning 2019 

Regnskab for 2019

———————

Efter årsmødet fortale Tove Uth om sin far, nedkastningschef Jens Toldstrup.  Et meget spændende indlæg.

Vi sluttede – ikke med at synge – for det må vi jo ikke – men med at lade Silas Bjerregaard og DR-pigekoret synge en lærke letted.

—————————————————————————–

Er du ikke medlem og vil kontaktes om et eventuelt medlemskab, så kan du sende dine kontaktoplysninger via dette link 

Programmet er selvfølgelig tilgængelig her på siden. Årsprogram og tilmelding 2020/21

Nye medlemmer er selvfølgelig velkomne – kontakt blot en i bestyrelsen så finder vi ud af det.

Kontingent og arrangementer kan betales med MobilePay 17558 klik her eller brug bankoverførsel til  Vestjysk Bank 7608 1728636


Seneste nyheder fra Snejbjerg SG&I – Aktiv Samvær