Persondatapolitik

Persondataforordningen og EU’s Databeskyttelsesreform

GDPR – General Data Protection Regulation

GDPR er det navn, som mange i det daglige bruger om de nye regler for persondata. Især i tiden op til d. 25. maj 2018, hvor Persondataloven blev afløst af Persondataforordningen

Altiv Samvær har siden 24. maj 2018 haft en privatlivspolitik – med henblik på at leve op lovgivningen om beskyttelse af dine personoplysninger.

Det fremgår

  • hvilke oplysninger vi beder om for at blive registret som medlem
  • hvordan oplysningerne opbevares
  • hvem der er dataansvarlig

Tilføjelse vedr. tilmeldingslister 13. juli 2022:

Bestyrelsen har besluttet, at gøre tilmeldingslisten synlig til de enkelte arrangementer.
Tilmelding kan som hidtil ske, ved et arrangement, telefonisk eller online. Online tilmeldingerne bliver registreret via et system (Google Analyse), hvor svarene havner i et regneark på Google drev. Med virkning fra 15. juli 2022 vil vi gøre adgangen til at se oplysningerne delvis åbne.

Formålet er at øge mulighederne for samkørsel – medlemmerne kan se hvem der også er tilmeldt. Endvidere har vi oplevet en del dobbelt tilmeldinger – det undgår vi, når man selv kan se om man er tilmeldt. Tilmeldinger ved arrangementer og telefon vil også blive vist på listen – det sker manuelt, så lidt tålmodighed må accepteres.

Ved en online tilmelding beder vi om  e-mail-adresse, navn, antal, adresse og tlf. nr.  og der er et åbent felt til evt. bemærkninger.  Felterne e-mail, navn og antal skal udfyldes. De øvrige felter er frivillige – vi ser dog gerne de udfyldes – især adressen, da vort medlemskartotek er i adresse-orden.

Tilmeldingslisten bliver synlig via et link på vor hjemmeside. Alle kan via linket se:  Navn og antal. Hvis du indberetter adresse, tlf. og skriver bemærkninger vil de kunne ses.

Læs vor privatlivspolitik her