Volleyball

Sommeren er over os, så fra 8. maj til 30. august spiller vi Beachvolley!

Vi spiller på banerne ved Snejbjerg Skole/ Hallens indkørsel både mandag og onsdag kl 19-21.

For mere information: kontakt Preben [20676342] eller tjek Facebook-gruppen:

https://www.facebook.com/groups/131583867181676/?locale=he_IL

Snejbjerg volleyball rummer medlemmer i alle aldre fra 16 år og op. I alle 5 foregående sæsoner har vi startet nye spillere op helt fra bunden, så erfaring med spillet er ikke et must for at være med og have det sjovt.

Gratis prøvetræning i Snejbjerg Volleyball

Vi deltager i mix-stævner under Midtjysk Volleyforbund (mjvb.dk) med 2-3 hold pr gang og sætter en ære i at bakke hinanden op holdene imellem. Det er naturligvis frivilligt om man vil deltage i stævnerne, vi har løbende tilmelding til disse.

Følg gerne vores side på Facebook!

Det er Snejbjerg SG&I Svømning der rent juridisk og økonomisk står bag udrugning og opstarten af en volleyball afdeling, men alt træning osv. vil blive varetaget af folk der kender til, og brænder for volleyball. Forhåbentlig vil volleyball i løbet af et par år kunne brede sine vinger ud, flyve fra reden, og blive en selvstændig gruppe under Snejbjerg SG&I, men indtil det sker, håber vi at alle der har lyst til at spille volleyball, kan se bort fra at der står Snejbjerg SG&I Svømning på betalingskvitteringen, og få sig en masse gode timer på og udenfor volleyballbanen.