Seniorsport

 Velkommen til Snejbjerg SG&I – Seniorsport

Årsmødet er endnu ikke afholdt, men vi håber, at der fra september bliver åbnet for at afvikle arrangementer med større forsamlinger. Derfor regner vi med, at mødet kan blive afholdt den 6. oktober 2020.

Det er en tirsdag, så kan vi allesammen inden mødet få mulighed for at få  god motion med gymnastik og  de andre normale tirsdags-aktiviteter.

Der vil komme nærmere orientering her på hjemmesiden, når der fra centralt hold kommer nye udmeldinger om større forsamlinger.

God sommer til alle.

ÅRSMØDET UDSAT

Årsmødet den 31. marts 2020 udsættes indtil videre, derfor er der naturligvis heller ikke gymnastik denne dag. Når det senere tillades, at mødes i større forsamlinger, vil vi undersøge muligheden for at afholde Årsmødet inden sommerferien. Vi vil orientere nærmere herom på hjemmesiden og Min Landsby.

AFLYSNING – GYMNASTIK

Der er ikke gymnastik tirsdag den 17. og 24. marts 2020
Aflysningen sker som følge af udmeldingen om nedlukning af fritidstilbud og anden sammenkomst i 14 dage på grund af covid-19.

Måske kan nedlukningen blive længerevarende, og derfor er det ikke sikkert, at der kan afholdes Årsmøde den 31. marts 2020.

Vi orienterer løbende på vores hjemmeside.

Ha’ det godt og husk at passe på jer selv og alle andre.

Vintersæsonen 2019/20

Husk der er         indlæg morgenmøder se her

T———————————————-

Efter en velfortjent og god juleferie, mødes vi tirsdag den 7. januar 2020 atter i Snejbjerg Hallen til gymnastik. Der er som sædvanlig morgensang mm kl. 09.00. Kl 09.30 til 10.30 vil de 2 dygtige instruktører stå for at konditionen igen kommer i top efter juleferien.

bestyrelsesmedlemmer

————————————-

Velkommen til vintersæsonen, som starter

tirsdag den 10. september kl. 09.00 

i Snejbjerg Hallens restaurant

hvor foreningen er vært med kaffe og rundstykker. Igen i år tilbyder vore 2 dygtige instruktører god gymnastik, nemlig

      FUT: Instruktør Lene Rasmussen

FUTFUT: Instruktør Bodil Mendgaard

Så der vil som sædvanlig være rig mulighed for at få motion der passer til forskellige behov.

Gymnastikken er mellem kl. 09.30 – 10.30.

Efter gymnastikken har vi hal 1 & 2 til rådighed indtil kl. 12.00. Her er det muligt at spille badminton, “Snejbjergvolley” eller måske bedre kendt som bessevolley, tæppecurling, carpet bovl, bob eller hvad der ellers kommer af nye ideer og tiltag.

Efterfølgende tirsdage mødes vi i hallens restaurant kl. 09.00 til sammenkomst med et eller flere korte indlæg, meddelelser fra lokalområdet og et par sange. Vi tilstræber, at morgenmødernes indhold vil blive ajourført på denne hjemmeside under praktisk info, morgenmøder 2019/20.

Prisen for vintersæsonen er uforandret kr. 250,00

Du er velkommen til at prøve et par tirsdage inden du betaler kontingent.

På bestyrelsens vegne

Erling Heller

————————-