Fitness

Snejbjerg fitness!

Vigtig info, til dig som er medlem af Snejbjerg Fitness

Det er med glæde vi kan fortælle at omklædningsrum, bad og toiletter i Fitness skal renoveres. (Toiletter og omklædning skal males, fliser og terrazzogulve skal renses og efterbehandles. Der skal opsættes troldtekt lofter og LED belysning.)

Så fra den 21. november til senest den 9. december er det ikke muligt at bruge de nuværende faciliteter, hverken omklædning eller indgang.

Midlertidig indgang bliver via glasdøren i mellemgangen ved hal 2 (døren ved løbebåndene) Midlertidig omklædning/bad bliver omklædning 5 til herrer og omklædning 4 til damer. 

Hallen mangler omklædningsrum, så vi skal dele omklædningsrummene med de andre foreninger. Vi beklager de gener det måtte give, men vi er sikre på at resultatet bliver godt. 

Mvh bestyrelsen i  Snejbjerg Fitness

Snejbjerg Fitness søger Hold-instruktør og Bestyrelsesmedlem!!

Hold-instruktør søges. Har dette din interesse. Kontakt Anita Pausgaard i Snejbjerg Fitness og fortæl lidt om dig selv og hvad hold-træning du kan tilbyde. På tele. 4036 0213

Bestyrelsesmedlem søges. Her kunne vi godt tænke os en yngre person, dog ikke noget krav. Har dette din interesse. Kontakt Birgitte Steffensen for at høre nærmere og til en uforpligtende snak. På tele. 2926 3551

Vh. Snejbjerg Fitness.

Fitness kælder nu åben for selvtræning!

Videoovervågning i Snejbjerg Fitness 

Køb af enkelt timen i Snejbjerg Fitness

Gå ind på: https://snejbjergsgi.dk/fitness/elektronisk-indmeldelse/

Her går du ind og tilmelder dig. Når det sker får du mail eller en SMS med adgangskode.

Herefter går du ind på online hold booking og vælger den time som du gerne vil deltage i. Når du booker der bliver du bedt om at indtaste dine dankort-oplysninger. Her trækkes der 35 kr.

Snejbjerg fitness har købt Intelligent Watt-cykler!!

De nye BODY BIKE® Smart+ Watt-cykler giver dig mulighed for at få tal og effektivitet på din træning, når du deltager på vores Spin-hold. Således kan du måle dit fremskridt, følge din udvikling på cyklen og opnå ekstra motivation.

Til BODY BIKE® Smart+ cyklen tilhører desuden The BODY BIKE® Indoor Cycling app. Via bluetooth kan du connecte din smartphone til cyklen og dermed følge med i din træning undervejs. BODY BIKE® app’en monitorerer din træning live og viser dig bl.a. watt-zoner, kadence, distance, kalorieforbrænding og meget mere.

App’en viser din nuværende watt-zone, hvilket gør det muligt for dig at yde præcis det, som programmet dikterer. Dette giver dig mere effektiv træning.

Mvh. Bestyrelsen.

Se holdbeskrivelse.

Hold Booking.