Fitness

Snejbjerg Fitness lukket pga CV-19

Snejbjerg Fitness lukker ned fra torsdag aften (12/3) kl. 22.45 i minimum 14 dage. Dette efter Statsministerens henvisning.

Vi flytter samtidig årsmødet den 27/3 2020 – nyt tidspunkt følger.

Døren vil blive låst og vi håber at der bliver ro på COVID-19 virussen i løbet af de 14 dage. Vi skriver her på siden, når vi åbner centret igen.

Bestyrelsen

Årsmøde Snejbjerg Fitness Fredag den 27. Marts 2020

Deltag i årsmøde i Snejbjerg Hallens restaurant Fredag den 27/03 kl. 19:00 efterfulgt af vinsmagningen og lidt tapas.

Gratis for medlemmer. Ægtefæller, kærester er meget velkomne til at deltage, dog er der en billetpris på 150 kr.

Link til indbydelse/ dagsorden

Både medlemmer og ægtefæller/kærester bestiller nedenstående link.

Link gratis tilmelding til årsmøde & vinsmagning for medlemmer af Snejbjerg Fitness

Link 150 kr. tilmelding vinsmagning ægtefæller – kærester

Mvh. Bestyrelsen

Snejbjerg fitness har købt 5 Intelligent Watt-cykler!!

De nye BODY BIKE® Smart+ Watt-cykler giver dig mulighed for at få tal og effektivitet på din træning, når du deltager på vores Spin-hold. Således kan du måle dit fremskridt, følge din udvikling på cyklen og opnå ekstra motivation.

Til BODY BIKE® Smart+ cyklen tilhører desuden The BODY BIKE® Indoor Cycling app. Via bluetooth kan du connecte din smartphone til cyklen og dermed følge med i din træning undervejs. BODY BIKE® app’en monitorerer din træning live og viser dig bl.a. watt-zoner, kadence, distance, kalorieforbrænding og meget mere.

App’en viser din nuværende watt-zone, hvilket gør det muligt for dig at yde præcis det, som programmet dikterer. Dette giver dig mere effektiv træning.

Cyklerne forventes klar til brug Mandag den 04. November ca kl 14:00.

Mvh. Bestyrelsen.

Se holdbeskrivelse.

Yoga

Latin Dance

CD Power

Motions Boksning

Funktionel Træning

Spinning

Velkommen til Snejbjerg SG&I Fitness

I Snejbjerg fitness er alle som er fyldt 15 år velkommen. Det er vores mål at alle, unge som voksne kan bruge vores center. Husk fitness træning er godt for både smidighed, kondition, balance og muskelstyrke og kredsløb.

God træning.

Info Info

Bestyrelsen har besluttet at der kommer en begrænsning på antal bookninger. Dette betyder, at vi har sat systemet op til at du ikke kan booke dig på mere end 6 hold ad gangen. Men det betyder, at når du har været til holdtræning, kan du gå ind og booke dig på hold igen. Systemet brokker sig hvis man rammer de 6 bookninger.

Vi har desværre mistet et medlem, da ventelisten til yoga var for lang.  Dette skyldes at der heldigvis er rigtig mange, der gerne vil gå det til det, men også at nogle har booket mange uger frem.  Så ved fælles hjælp skulle alle gerne få mulighed for at kunne gå på holdene

God træning.

Bestyrelsen

Køb af enkelte Hold-timer

Det er muligt at booke en enkelt time til alle hold træninger. Det koster  kun 35 kr. pr. gang.

Du går ind under elektronisk indmeldelse og tilmelder dig.

Herefter går du tilbage til on-line booking og booker dig på det hold, som du gerne vil deltage på. Når du vil booke bruger du brugernavn og adgangskode. Er det første gang har du fået en mail eller sms med en adgangskode. Brugernavnet vil være mobilnummeret eller mail-adressen.

Når du så kommer ind på holdet og vil tilmelde dig, så kommer den frem og beder om koder mv. fra dit dan-kort.

Ved spinning går du ned af kældertrappen til motionscentret (lige efter indgangsdøren til Centret). Instruktørerne holder øje med døren ca 10 minutter før holdet starter.

Ved træning som afholdes i Fitness-kælderen er døren open ca 10 minutter før holdet starter. Her er skilte i gangen ved indgangen til centret.

God træning.

SSG&I Logo