Fitness

Se holdbeskrivelse.

Yoga

Latin Dance

CD Power

Motions Boksning

Funktionel Træning

Spinning

Velkommen til Snejbjerg SG&I Fitness

I Snejbjerg fitness er alle som er fyldt 15 år velkommen. Det er vores mål at alle, unge som voksne kan bruge vores center. Husk fitness træning er godt for både smidighed, kondition, balance og muskelstyrke og kredsløb.

God træning.

Info Info

Bestyrelsen har besluttet at der kommer en begrænsning på antal bookninger. Dette betyder, at vi har sat systemet op til at du ikke kan booke dig på mere end 6 hold ad gangen. Men det betyder, at når du har været til holdtræning, kan du gå ind og booke dig på hold igen. Systemet brokker sig hvis man rammer de 6 bookninger.

Vi har desværre mistet et medlem, da ventelisten til yoga var for lang.  Dette skyldes at der heldigvis er rigtig mange, der gerne vil gå det til det, men også at nogle har booket mange uger frem.  Så ved fælles hjælp skulle alle gerne få mulighed for at kunne gå på holdene

God træning.

Bestyrelsen

Køb af enkelte Hold-timer

Det er muligt at booke en enkelt time til spinning, funktionel træning og cross-dance. Det koster  kun 35 kr. pr. gang.

Du går ind under elektronisk indmeldelse og tilmelder dig.

Herefter går du tilbage til on-line booking og booker dig på det hold, som du gerne vil deltage på. Når du vil booke bruger du brugernavn og adgangskode. Er det første gang har du fået en mail eller sms med en adgangskode. Brugernavnet vil være mobilnummeret eller mail-adressen.

Når du så kommer ind på holdet og vil tilmelde dig, så kommer den frem og beder om koder mv. fra dit dan-kort.

Ved spinning går du ned af kældertrappen til motionscentret (lige efter indgangsdøren til Centret). Instruktørerne holder øje med døren ca 10 minutter før holdet starter.

Ved funktionel træning og cross-dance skal du møde op i Fitness-kælderen. Her er skilte i gangen ved indgangen til centret.

God træning.

Er du i tvivl om du har tid nok til træning eller bare om du skal bruge faciliteterne, kan du altid booke dig på et af de tre hold.

God træning.

SSG&I Logo