Styrk CV’et

Vidste du at frivilligt giver dig kompentencer der kan styrke dig i den fremtidige jobsøgning?

 

 • Registrér dig som frivillig

  Ønsker du at blive frivillig i Snejbjerg Svømmeklub? Grib fat i vores frivilligkoordinator Vivian eller formand Lars for en snak om hvor du gerne vil bidrage. Når I har aftalt at starter som frivillig, skal du registrere dig selv her. Har du tidligere været medlem, kan du registrere dig på din eksisterende profil, men med The post Registrér dig som frivillig appeared first on Svømning, Snejbjerg SG&I.

 • Bestyrelsesmedlemmer

  Bevæger Snejbjerg Svømmeklub sig i den rigtige retning? Har du forslag til nye hold eller andre måder at drive klubben? Fra foråret har vi en ledig plads i vores bestyrelse, og vi håber på at kunne få denne besat af en inititativrig person, gerne med tilknytning til foreningen som medlem eller forælder til et medlem. The post Bestyrelsesmedlemmer appeared first on Svømning, Snejbjerg SG&I.

 • Markedsføringsassistenter

  Siger flere af disse logoer dig noget? Hvis ja, er du måske en af vore kommende markedsføringsassistenter – læs mere her: I Snejbjerg SG&I Svømning arbejder vi på at styrke vores brand, og er i den forbindelse på jagt efter personer, der har lyst til at blive en del af et fantastisk friviligt team omkring The post Markedsføringsassistenter appeared first on Svømning, Snejbjerg SG&I.

 • Er du vores nye svømmeinstruktør

  Er du en af svømmeklubbens nye (hjælpe-)instruktør? Læs mere om, hvad det vil sige at være instruktør i Snejbjerg Svømmeklub, samt hvad du selv kan få ud af det, herunder, eller kontakt os Vi er så heldige at have en masse engarede unge mennesker, som har lyst til at anvende deres fritid på at undervise The post Er du vores nye svømmeinstruktør appeared first on Svømning, Snejbjerg SG&I.

Del