Styrk CV’et

Vidste du at frivilligt giver dig kompentencer der kan styrke dig i den fremtidige jobsøgning?

 

 • Udvalgsmedlem

  Som udvalgsmedlem er du med til at holde gang i vigtige funktioner i foreningen. Undervisningsudvalg Holder trådene omkring vores primære opgave: svømmeundervisning, samlet. Det er alt fra holdoversigt, over fordeling af instruktører, til opfølning på uddannelsesbehov hos instruktørerne. Du har ikke nødvendigvis erfaring med svømmeundervisning, selv om det selvsagt er udvalgets omdrejningspunkt, men der er The post Udvalgsmedlem appeared first on Svømning, Snejbjerg SG&I.

 • Eventansvarlig

  Som eventansvarlig bliver du tovholder på et af vore fast tilbagevnedende events, som Svømmedisko (vinterferien, planlægning: dec-februar), sæsonafslutning (slut april, planlægning: februar – april) eller måske et helt nyt event? Den Eventansvarlige holder bl.a. styr på at der er booket svømmehal, fundet frivillige, oprettet tilmelding/billetsalg og foretaget markedsføring. Som eventansvarlig står du ikke nødvendigvis for The post Eventansvarlig appeared first on Svømning, Snejbjerg SG&I.

 • Svømmeinstruktør

  Er du en af svømmeklubbens nye (hjælpe-)instruktører? Går du med en instruktør i maven? Måske har du ikke selv opdaget det endnu, men har lyst til at prøve kræfter med at lære nogle børn at svømme. I så fald hjælper vi dig naturligvis rigtig godt i gang, og som regel vil du starte som hjælpeinstruktør, The post Svømmeinstruktør appeared first on Svømning, Snejbjerg SG&I.

 • Livredder

  Livredderen er en uundværlig rolle! Da vi som forening vægter sikkerheden utrolig hold, har vi for mange år siden vedtaget, at vi ikke gennemfører undervisning, uden at der er en uddannet livredder til stede i svømmehallen. Heldigvis vælger rigtig mange af vore instruktører at blive uddannet livredder – så går du med en livredder i The post Livredder appeared first on Svømning, Snejbjerg SG&I.

 • Ad hoc opgaver

  Som hjælper på ad hoc opgaver, kontakter vi dig, når vi har en enkeltstående opgave, vi skal have løst til et bestemt tidspunkt. Det kunne være: Opsætning/nedtagning af telt til afslutning Kagebagning til arrangementer Salg i café til sæsonafslutning Salg i bar til svømmedisko Billetkontrol/salg til svømmedisko Styr på diplomer/mærker til sæsonafslutning Ad hoc opgaverne The post Ad hoc opgaver appeared first on Svømning, Snejbjerg SG&I.

 • Livredderassistent

  Som livredderassistent klæder vi dig på til at hjælpe med at holde opsyn i forbindelse med større events, hvor vi har brug for ekstra bemanding. Som livredderassistent vil du altid være vagt med en eller flere fuldt uddannede livreddere. Vi kunne fx have brug for hjælp 2-6 timer ved følgende events: Svømmedisko (som regel i The post Livredderassistent appeared first on Svømning, Snejbjerg SG&I.

Del