Styrk CV’et

Vidste du at frivilligt giver dig kompentencer der kan styrke dig i den fremtidige jobsøgning?

 

 • Udvalgsmedlem

  Som udvalgsmedlem er du med til at holde gang i vigtige funktioner i foreningen. Undervisningsudvalg Holder trådene omkring vores primære opgave: svømmeundervisning, samlet. Det er alt fra holdoversigt, over fordeling af instruktører, til opfølning på uddannelsesbehov hos instruktørerne. Du har ikke nødvendigvis erfaring med svømmeundervisning, selv om det selvsagt er udvalgets omdrejningspunkt, men der er The post Udvalgsmedlem appeared first on Svømning, Snejbjerg SG&I.

 • Eventansvarlig

  Som eventansvarlig bliver du tovholder på et af vore fast tilbagevnedende events, som Svømmedisko (vinterferien, planlægning: dec-februar), sæsonafslutning (slut april, planlægning: februar – april) eller måske et helt nyt event? Den Eventansvarlige holder bl.a. styr på at der er booket svømmehal, fundet frivillige, oprettet tilmelding/billetsalg og foretaget markedsføring. Som eventansvarlig står du ikke nødvendigvis for The post Eventansvarlig appeared first on Svømning, Snejbjerg SG&I.

 • Svømmeinstruktør

  Er du en af svømmeklubbens nye (hjælpe-)instruktører? Går du med en instruktør i maven? Måske har du ikke selv opdaget det endnu, men har lyst til at prøve kræfter med at lære nogle børn at svømme. I så fald hjælper vi dig naturligvis rigtig godt i gang, og som regel vil du starte som hjælpeinstruktør, The post Svømmeinstruktør appeared first on Svømning, Snejbjerg SG&I.

 • Livredder

  Livredderen er en uundværlig rolle! Da vi som forening vægter sikkerheden utrolig hold, har vi for mange år siden vedtaget, at vi ikke gennemfører undervisning, uden at der er en uddannet livredder til stede i svømmehallen. Heldigvis vælger rigtig mange af vore instruktører at blive uddannet livredder – så går du med en livredder i The post Livredder appeared first on Svømning, Snejbjerg SG&I.

 • Ad hoc opgaver

  Som hjælper på ad hoc opgaver, kontakter vi dig, når vi har en enkeltstående opgave, vi skal have løst til et bestemt tidspunkt. Det kunne være: Opsætning/nedtagning af telt til afslutning Kagebagning til arrangementer Salg i café til sæsonafslutning Salg i bar til svømmedisko Billetkontrol/salg til svømmedisko Styr på diplomer/mærker til sæsonafslutning Ad hoc opgaverne The post Ad hoc opgaver appeared first on Svømning, Snejbjerg SG&I.

 • Livredderassistent

  Som livredderassistent klæder vi dig på til at hjælpe med at holde opsyn i forbindelse med større events, hvor vi har brug for ekstra bemanding. Som livredderassistent vil du altid være vagt med en eller flere fuldt uddannede livreddere. Vi kunne fx have brug for hjælp 2-6 timer ved følgende events: Svømmedisko (som regel i The post Livredderassistent appeared first on Svømning, Snejbjerg SG&I.

 • Kasserer

  Som kasserer holder du styr på foreningens økonomi. Du kan enten være fuldgyldigt medlem af bestyrelsen (kræver formelt valg på generalforsamlingen) eller du kan sidde med som en ekstern funktion, der som minimum deltager i ét bestyrelsesmøde pr. kvartal, hvor bestyrelsen opdateres på den økonomiske status. Kassereren har ansvaret for at følgende opgaver løses, men The post Kasserer appeared first on Svømning, Snejbjerg SG&I.

 • Bestyrelsesmedlem

  Bevæger Snejbjerg Svømmeklub sig i den rigtige retning? Har du forslag til nye hold eller andre måder at drive klubben? Fra foråret har vi en ledig plads i vores bestyrelse, og vi håber på at kunne få denne besat af en inititativrig person, gerne med tilknytning til foreningen som medlem eller forælder til et medlem. The post Bestyrelsesmedlem appeared first on Svømning, Snejbjerg SG&I.

 • Registrér dig som frivillig

  Ønsker du at blive frivillig i Snejbjerg Svømmeklub? Grib fat i vores frivilligkoordinator Vivian eller formand Lars for en snak om hvor du gerne vil bidrage. Når I har aftalt at du starter som frivillig, skal du registrere dig selv her. Har du tidligere været medlem, kan du registrere dig på din eksisterende profil, men The post Registrér dig som frivillig appeared first on Svømning, Snejbjerg SG&I.

 • Markedsføringsassistenter

  Siger flere af disse logoer dig noget? Hvis ja, er du måske en af vore kommende markedsføringsassistenter – læs mere her: I Snejbjerg SG&I Svømning arbejder vi på at styrke vores brand, og er i den forbindelse på jagt efter personer, der har lyst til at blive en del af et fantastisk friviligt team omkring The post Markedsføringsassistenter appeared first on Svømning, Snejbjerg SG&I.

Ad-hoc opgaver

Mindre opgaver, som du melder dig til fra gang til gang.

Omfang: maks 2-3 timer pr gang. 

Læs mere om typen af opgaver

Livredderassistent

Som livredderassistent træder du til, når vi har behov for flere øjne. Du bliver trænet til at hjælpe livredderen med opsyn og førstehjælp. 

Omfang: 3-6 timer 2-3 gange om året

Læs mere om træning, og hvornår vi kan få brug for din hjælp

Eventansvarlig

Som eventansvarlig holder du trådene samlet for dit event. Vi hjælper dig selvfølgelig godt i gang, og viser dig vejen

Omfang:15-20 timer fordelt over 2-3 måneder op til eventet. 

Læs mere om typen af opgaver.

Kerneopgaver

Opgaver der løses løbende over hele sæsonen, og som vi altid er afhængige af, bliver løst. Som frivillig med kerneopmgaver har du mulighed for at deltage gratis på hold efter eget ønske (gælder kun den aktive frivillige), og du modtager en årlig, skattefri godtgørelse. 

Hjælpeinstruktør

Du er glad for vand, og kan være med til at skabe tryghed blandt børnene med en hjælpende hånd eller et trøstende ord.

Instruktør

Du er vild med vand, og brænder for mottoet: “Alle skal lære at svømme“. Har du ingen undervisningserfaring, hjælper vi dig godt i gang. Der er ikke krav om livredderprøve.

Omfang ½ -2 timer 1 gang om ugen.

Læs mere om opgaven som instruktør, og hvordan du kan blive hjulpet i gang.

Udvalgsmedlem

Er du god til at holde styr på trådene og se den større sammenhæng? Så er du måske den rette til at varetage en post i et af udvalgene: Undervisning, Event, frivillighed

Læs mere om vore udvalg

Bestyrelsesmedlem

Vil du være med til at sætte retningen for Snejbjerg Svømmeklub, og sikre at der stadig er en aktiv svømmeklub i Snejbjerg om 3 år?

Omfang ca. 10 årlige møder á 3 timers varighed. Der må desuden forventes et par timers hjemmearbejde mellem møderne.

Læs mere om at være medlem af bestyrelsen

Læs mere om opgaven som kasserer

KassererHolder styr på indtægter og udgifter og ikke mindst udbetaling af godtgørelse til frivillige. Kassererposten kan opdeles / udliciteres til en eksterns samarbejdspartner (pt ligger bogføring og årsregnskab hos Herning Idrætsråd)

Del