Førstehjælp

Vi vægter sikkerheden højt

Alle instruktører, hjælpeinstruktører og øvrigt personale, som færdes i Snejbjerg Svømmehal i Snejbjerg SG&I svømnings regi, modtager årligt undervisning i førstehjælp og hjerte-/lungeredning.

TrygFonden donerede hjertestarter

I 2011 blev Snejbjerg Svømmehal udvalgt som fadder for en hjertestarter, doneret af TrygFonden. Med denne hjertestarter, følger gratis uddannelse af en brugergruppe, som gerne hvert år skal udvides. I forbindelse med opsætningen af hjertestarteren i juni 2012 talte brugergruppen både instruktører/hjælpeinstruktører i Svømmeklubben, samt borgere i Snejbjerg.

Vil du lære brug af hjertestarter?

I 2013 afholdes igen gratis kursus i brugen af hjertestarter, samt hjerte-/lungeredning. På kurset håber vi, at se en del nye, som har interesse i, at lære at bruge en hjertestarter. Hvis du er interesseret i at deltage kan du tilmelde dig kurset på svømnings tilmeldingsside

Vil du lære generel førstehjælp?

Vi tilbyder også et 12 timers grundkursus i førstehjælp, som udover hjerte-/lungeredning, også kommer omkring en masse andre, og oftere anvendte færdigheder indenfor førstehjælpen. Det kunne være behandling af brandsår, som kan opstå alle steder hvor der er varme (komfur, grill, i svømmehallens sauna osv.), hedeslag, som der kan opstå ved ophold i en varm bil/i solen, eller ved et for langt ophold i svømmehallens sauna. Emner som brud og hovedskader behandless naturligvis også på dette kursus, som du kan tilmelde dig på svømning tilmeldingsside.

Førstehjælpskurser for virksomheder / foreninger / institutioner

Vi har i januar 2013 fået vores egen førstehjælpsinstruktør, som gerne afholder førstehjælpskursus på jeres adresse. Vi tilbyder et 4 timers ERC – BLS/AED kursus (Basal genoplivning / Hjertestarter), som i løbet af 4 timer klæder dit personale på, til at håndtere en situation, som kræver genoplivning. Kurserne er meget praktisk anlagt, og der er derfor et maks deltagertal på 6 personer pr. kursus.
I skal selv sørge for et egnet undervisningslokale og stå for en let forplejning (the, kaffe mm.). Kurset er certificerende og der udleveres kursusmateriale til alle deltagere.
Kontakt Lars Jonsson eller tlf. 26 13 43 33 for at høre mere om BLS/AED kursus på din adresse.

– Vi kan også tilbyde uddannelse af bassinlivreddere, hvor vi både står for den nødvendige undervisning, og prøveaflægning.

Del