Hold, Snejbjerg Svømmeklub

Holdoversigt, svømning 2022 / 23

Klik for aktuel udgave af holdoversigt, svømning eller download pdf

holdoversigt, klik for større udgave

Holdinddeling, Svømning

Vi har inddelt vore hold i forskellige kategorier. Alderen på katergorierne er vejledende, klik ind på det enkelte hold i hver kategori, for at se forvetningerne til hver enkelte svømmehold

Babysvømning (0-3 år)

For de helt små, som endnu ikke selv kan regulere temperaturen, tilbyder vi babysvømning i DGI Husets dejlige varmtvandsbassin. Når du tilmelder dig et hold i vores kategori babysvømning, foregår undervisningen altså i DGI huset i Herning.

Vandskolen (svømning 3-5 år)

Er for de mindste, som skal lære at komme i vandet, og begå sig i det våde element. Først sammen med mor og/eller far på holdet Miniplask, og senere i trygge rammer på Plask & Leg, hvor der er ekstra mange hjælpeinstruktører til at hjælpe børnene tilrette. I vandskolen arbejder vi hovedsageligt med børnenes motoriske udvikling, og forskellige lege, som skal vænne dem til at begå sig i vandet, og forberede dem på den senere svømmeundervisning, som de møder i mere udstrakt grad i vores Svømmeskole I (6-8 år), og i særdeleshed i Svømmeskole II (fra 9 år).

Svømmeskole I (svømning 6-9 år)

Igennem leg arbejdes der med yderligere vandtryghed og barnet begynder at udvikle sin svømning fra ren bevægelse i vand, til noget der begynder at minde og reguler svømning.

Svømmeskole II (svømning 9-11 år)

Barnet i nu helt tryg i vandet, og kan faktisk svømme (det kan svømme 200 meter uden hjælpemidler og pauser), og det er blevet tid til udvikle yderligere på svømningen, og prøve andre aktiviteter af i vandet.

Voksne (motion fra 16 år ->)

For de voksne har vi primært bevægelse og motion i fokus, men vi har også enkelte hold, der tager hånd om den voksne, som aldrig rigtig fik lært at svømme, og nu gerne vil i gang.

Livredning

Del