Hold, Snejbjerg Svømmeklub

Holdoversigt, svømning 2023 / 24

Klik for aktuel udgave af holdoversigt

Klik for gældende holdoversigt, Snejbjerg Svømmeklub

Holdoversigten er med forbehold for ændringer, Vi arbejder fortsat med instruktørkabalen, da vi pt mangler en ansvarlig instruktør til at tage en eftermiddag. Kender du en mulig instruktør med eller uden erfaring i svømmeundervisning? Se hvad vi søger i en kommende instruktør.

Holdinddeling, Svømning

Vi har inddelt vore hold i forskellige kategorier. Alderen på katergorierne er vejledende, klik ind på det enkelte hold i hver kategori, for at se forvetningerne til hver enkelte svømmehold

Babysvømning (0-3 år)

For de helt små, som endnu ikke selv kan regulere temperaturen, tilbyder vi babysvømning i DGI Husets dejlige varmtvandsbassin. Når du tilmelder dig et hold i vores kategori babysvømning, foregår undervisningen altså i DGI huset i Herning.

Vandskolen (svømning 3-5 år)

Er for de mindste, som skal lære at komme i vandet, og begå sig i det våde element. Først sammen med mor og/eller far på holdet Miniplask, og senere i trygge rammer på Plask & Leg, hvor der er ekstra mange hjælpeinstruktører til at hjælpe børnene tilrette. I vandskolen arbejder vi hovedsageligt med børnenes motoriske udvikling, og forskellige lege, som skal vænne dem til at begå sig i vandet, og forberede dem på den senere svømmeundervisning, som de møder i mere udstrakt grad i vores Svømmeskole I (6-8 år), og i særdeleshed i Svømmeskole II (fra 9 år).

Svømmeskole I (svømning 6-9 år)

Igennem leg arbejdes der med yderligere vandtryghed og barnet begynder at udvikle sin svømning fra ren bevægelse i vand, til noget der begynder at minde og reguler svømning.

Svømmeskole II (svømning 9-11 år)

Barnet i nu helt tryg i vandet, og kan faktisk svømme (det kan svømme 200 meter uden hjælpemidler og pauser), og det er blevet tid til udvikle yderligere på svømningen, og prøve andre aktiviteter af i vandet.

Voksne (motion fra 16 år ->)

For de voksne har vi primært bevægelse og motion i fokus, men vi har også enkelte hold, der tager hånd om den voksne, som aldrig rigtig fik lært at svømme, og nu gerne vil i gang.

Livredning

Del