AquaPunkt

Har du et ømt punkt?

AquaMama

 

Vidste du at Sunhedsstyrelsen anbefaler gravide at motionere moderat mindst 30 minutter om dagen og at gravide kvinder, der dyrker motion, har nemmere ved at føde og oftere har en korterevarende fødsel?
 
Hvis du synes, at det er svært at motionere, når maven bliver større og du kan lide at bevæge dig i vand – Så er AquaMama måske en løsning for dig. Fordelen ved at motionere i vand er, at opdriften i vandet letter belastningen og medfører friere bevægelighed i vandet.
AquaMama er motion i vand for kvinder med en ukompliceret graviditet, hvor øvelserne er målrettet muskelgrupper der især belastes under graviditeten og derfor har behov for træning. Det er lette øvelse som man sagtens kan lave selv uden instruktør.
Har du fået lyst til at prøve det så kom til Snejbjerg Svømmehal d. 28. feb 9.30-11.30, hvor du har mulighed for at prøve det gratis. Denne dag vil der være en instruktør til stede, som du kan spørge til råds, og få til at vise dig øvelserne. Se mere arrangementet AquaMama – årøv det gratis på Facebook

Vi har naturligvis også et tilbud til både dig og baby efter fødslen. Læs mere om vores babysvømning som vi kører i DGI Huset i Herning

Del