Mulig genstart af sæsonen

Ifølge aftaleteksten fra folketingets genåbningsplan, vil noget indendørs idræt for børn og unge kunne genstartes fra 21. april (uden krav om coronapas) og for voksne fra 6. maj (med krav om coronapas), hvilket giver os et lille håb om, at vi kan få gang i svømmeundervisningen igen, og forhåbentlig får nogle gode uger i vandet, inden sommerferien.

Retningslinjerne som beskriver hvilke idrætter og under hvilke restriktioner, der kan gennemføres, er endnu ikke kendte. Indtil dette sker, kan vi derfor heller ikke garantere at vi kommer til at åbne, men vi håber, og krydser fingre. Så snart vi ved noget mere konkret, vil vi informere alle berørte medlemmer direkte på mail.

Der vil ikke ske nogen form for kompensation for manglende svømmeundervisning selv om vi ikke skulle nå at komme i gang, eller i det tilfælde, hvor nedlukningen har varet længere, end det antal uger vi kan nå frem mod sommerferien. Dette er i tråd med anbefalinger fra Dansk Svømmeunion (DIF), DGI samt den gængse holdning i hovedparten af de øvrige foreninger i Snejbjerg SG&I.

Når vi allerede nu har valgt, ikke at kompensere, skyldes da at der vil være en enorm administrativ opgave i, at kompensere, ligesom vi også har valgt at sætte ekstra kræfter ind på, at fastholde og rekruttere nye instruktører, så vi står fuldt rustet til, at starte en, forhåbentlig, nogenlunde normal sæson op i efteråret, hvor vi forventer et endnu større pres på vore hold, fordi mange er kommet bagud med deres svømning.

Del
Udgivet i Nyhed, SSGI.