Tumlinge, 12-36 måneder

Tirsdag kl 16.45-17.15 i DGI-husets varmtvandsbassin.

Tumlinge er den naturlige fortsættelse efter babysvømning for barnet som ønsker at vedligeholde vandglæden samt at tumle, plaske og lege med andre vandglade tumlinge og deres forældre en gang om ugen. Undervisningen forbliver i varmtvandsbassinet.

Undervisningen vil være en blanding af fælles sanglege og aktiviteter og tid på egen hånd, hvor forældre og barn kan hygge i vandet med relationen mellem jer i fokus og aktiviteter, der passer din tumlings udvikling. Efter den grundige vandtilvænning fra babysvømning vil mange børn være motiveret for at blive udfordret ved at springe fra kanten. Endvidere er børnene i en fase, hvor de gerne vil selv.

Aktiviteterne på holdet tager derfor udgangspunkt i dette og sigter mod at tumlingerne blive mere og mere selvhjulpne og uafhængige af forældre. Barnet kommer bl.a. til at bevæge sig (alene) gennem vandet over længere afstande, samt dykke længere og dybere. Derudover sigter aktiviteterne også mod at udfordre og stimulere tumlingerne sansemotorisk.
På holdet giver instruktøren forslag til forskellige øvelser, der kan laves med barnet. Disse øvelser vil være med til, at danne grundlag for barnets svømning senere i livet.

Praktisk info, Tumlinge:

  • På vores Tumlinge-hold er der plads til både mor, far og barn, uden at det koster ekstra.
  • Der skal benyttes badeble indenunder Happy Nappy Badebukser (krav fra DGI-huset).
  • Vi benytter ingen vinger.
  • Ved tilmelding er det barnets navn og fødselsdato der skal angives.
  • Undervisningen varer 25 min. Herefter er der 5 min til stille og roligt at afslutte med sin baby samt holdskifte.
  • Pris kr.275,- for en 10 ugers periode (Ingen undervisning i skolernes ferie)
Del
Udgivet i Babysvømning og tagget .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *