Tilmelding i corona-tiden

Den 12. august åbner vi for tilmelding, men da vi er stadig i en coronatid og der er nogle anbefalinger som vi skal følge. Vi skal rengøre vores redskaber og holde en høj hygiejne. Dette bliver en meget stor byrde for vores instruktør og hjælpere og derfor har vi besluttet, at når du tilmelder dit barn til gymnastik, accepterer du også at du vil hjælpe til i løbet af sæsonen med rengøring af redskaber efter endt træning. Dette gælder specielt de hold, hvor der bliver brugt mange redskaber.<br><br>

Flere har spurgt om de kan få en prøvetræning inden de melder sig til. På grund af corona-smitten skal vi kunne kontakte alle på et hold hvis der opstår behov for det og derfor skal alle tilmelde sig holdet. De første 3 gange er prøve gange, ønsker man derefter ikke at gå på holdet alligevel, kan man få pengene refunderet.


Udgivet i Forside.