Petanque

Velkommen til sæson 2024   

Sct. Hans petanque onsdag den 26. juni kl. 13:30

Vi starter som sædvanlig kl. 13:30 med at spille petanque. Vi laver en lille turnering – double – hvor vi kårer et vinderpar. Kl. ca. 14:30– er der kaffepause – medbring selv kaffe og brød. Kl. 16:30 tændes grillen – så den er klar til at modtage kød, pølser mv. ca. kl. 17.  Invitationen gælder alle spillere og deres ægtefælle/partner. Alle er velkommen til at spille med i vor lille turnering, men der også mulighed for kun at deltage i grill –spisning. Vi sørger for varm grill og kold kartoffelsalat til alle. Du tager selv kaffe til eftermiddagen, bestik og service samt det du vil spise/grille samt drikkevarer. Vi vil opkræve et mindre beløb til dækning af kul og kartoffelsalat.  Tilmelding på listen den 19. juni eller tilmeld online her, send en mail til Jørgen toftbjerg43@gmail.com eller ring 4021 6087

se tilmeldte

Holdturnering DGI Midtjylland 2024

Pulje 2 Vest

Ny fælles facebook side  DGI Midtjylland  

Vi spiller onsdage kl. 13:30 indtil kl. ca. 15:30.  Vor sæson løber fra midt marts til midt oktober – banerne er åbne hele året – når vejret tillader det og vi ikke hindres af restriktioner. Man må gerne bruge banerne på andre tidspunkter, aftal med andre spillere eller tag familien med til et hyggeligt spil.  

Et medlemskab koster 175 kr. for en sæson/år.  Du er selvfølgelig velkommen til at prøve nogle gange for at prøve om spillet er noget for dig inden du beslutter dig.

Beløbet kan betales i forbindelse med vore onsdage eller ved bankoverførsel til

Reg. 2570 kontonummer 812 865 5590 eller mobilepay 964928 Husk at oplyse fødselsdag, måned og år – ikke cpr.nr.

Ved træning onsdage er indlagt en pause ca. 14:30. Du tager selv kaffe og evt. kage med. Vi spiller som regel double – 2 mod 2, hvem du skal spille med og mod afgøres ved lodtrækning.

Ved holdturneringer. Vi deltager i DGI Midtjyllands holdturnering. Antal hold afhænger af antal interesserede – et hold består af 4 spillere. Der spilles 1 single, 1 trible og 2 doubler i en holdmatch. Dvs hver spiller spiller 2 kampe. Efter kampen drikker holdene normalt kaffe sammen.

Holdgebyret betales af foreningen. Kørsel til udekampe aftales fra gang til gang. Det er kutyme, at hjemmeholdet giver kaffe med brød.  Ved hjemmekampe laves kaffen i vort lille hus og det aftales på holdet hvem der medtager brød til de 8 spillere. Vi tilstræber at aftale afvikling mandage, tirsdage eller torsdage i dagtimerne – enkelte gange er vi dog nødt til at acceptere afvikling onsdage eller om aftenen.

Stævner/arrangementer   Vi har normalt opstart i marts hvor vi byder velkommen, har introduktion for nye og lidt ekstra hygge. Omkring Sct. Hans inviterer vi til en lille doubleturnering – vi kårer et vinderpar – men hyggen er i højsædet og vi tænder grillen til afslutning. Dernæst er der i oktober en lignende turnering hvor vi kårer årets klubmestre og igen slutter med grillen. I december gælder det ”Kampen om den gyldne grødske”

En del klubber heromkring inviterer jævnligt til stævner – vi orienterer om disse på vor hjemmeside og til træning.

Vi er en del af Seniorsport under Snejbjerg SG&I. Seniorsports formand er Erling Heller,  mobil 2695 9592  Vi har et petanque-udvalg på 3 personer. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Jørgen Rasmussen, 4021 6087, e-mail toftbjerg43@gmail.com

Peder Hjøllund, 2059 1187, e-mail peder@hjoellunds.dk

Johannes Lund, 2037 1897, e-mail  agerbjerg9@gmail.com

Regelsæt DGI  pr. 1. januar 2021  læs her

Video om nye regler se her

Dgi instruktionsvideoer

Vil du forbedre dit spil se her DGI undervisningsmateriale

Instruktionsvideo på engelsk se her   

————————————————–

Petanqueregler – kort og forenklet