Fitness

Yoga & Latin Dance Se beskrivelse.

Yoga

Latin Dance

Månedens spinner / funktionel fighter skal igen findes i Snejbjerg fitness

Månedens fighter findes i nov, dec, jan og feb

Fra november belønner vi igen, den spinner / funktionel fighter i Snejbjerg fitness, der har deltaget i flest antal timer med en præmie. Ved lighed i timer, findes vinder ved lodtrækning.

Husk hver gang du har haft en spin / funktionel time, skriver du dato på sedlen i lokalet, så vi kan udnævne månedens fighter.

Kom frisk, vi glæder os til at se alle jer friske medlemmer.

Mvh Snejbjerg Fitness

Velkommen til Snejbjerg SG&I Fitness

I Snejbjerg fitness er alle som er fyldt 15 år velkommen. Det er vores mål at alle, unge som voksne kan bruge vores center. Husk fitness træning er godt for både smidighed, kondition, balance og muskelstyrke og kredsløb.

God træning.

Køb af enkelte Hold-timer

Det er muligt at booke en enkelt time til spinning, funktionel træning og cross-dance. Det koster  kun 35 kr. pr. gang.

Du går ind under elektronisk indmeldelse og tilmelder dig.

Herefter går du tilbage til on-line booking og booker dig på det hold, som du gerne vil deltage på. Når du vil booke bruger du brugernavn og adgangskode. Er det første gang har du fået en mail eller sms med en adgangskode. Brugernavnet vil være mobilnummeret eller mail-adressen.

Når du så kommer ind på holdet og vil tilmelde dig, så kommer den frem og beder om koder mv. fra dit dan-kort.

Ved spinning går du ned af kældertrappen til motionscentret (lige efter indgangsdøren til Centret). Instruktørerne holder øje med døren ca 10 minutter før holdet starter.

Ved funktionel træning og cross-dance skal du møde op i Fitness-kælderen. Her er skilte i gangen ved indgangen til centret.

God træning.

Er du i tvivl om du har tid nok til træning eller bare om du skal bruge faciliteterne, kan du altid booke dig på et af de tre hold.

God træning.

SSG&I Logo