Tumlinge 1, 12-24 måneder

Undervisningen foregår i DGI huset, Hernings varmtvandsbassin

Tumlinge 1 er den naturlige fortsættelse efter babysvømning for barnet som ønsker at vedligeholde vandglæden samt at tumle, plaske og lege med andre vandglade tumlinge og deres forældre en gang om ugen. Undervisningen forbliver i varmtvandsbassinet.

Undervisningen vil være en blanding af fælles sanglege og aktiviteter og tid på egen hånd, hvor forældre og barn kan hygge i vandet med relationen mellem jer i fokus og aktiviteter, der passer din tumlings udvikling. Efter den grundige vandtilvænning fra babysvømning vil mange børn være motiveret for at blive udfordret ved at springe fra kanten. Endvidere er børnene i en fase, hvor de gerne vil selv.

Aktiviteterne på holdet tager derfor udgangspunkt i dette og sigter mod at tumlingerne blive mere og mere selvhjulpne og uafhængige af forældre. Derudover sigter aktiviteterne også mod at udfordre og stimulere tumlingerne sansemotorisk.

På holdet giver instruktøren forslag til forskellige øvelser, der kan laves med barnet. Disse øvelser vil være med til, at danne grundlag for barnets svømning senere i livet.

Praktisk Info

På Tumlinge 1 er der plads til både mor, far og barn uden at det koster ekstra. 

  • Der skal benyttes badeble indenunder Happy Nappy Badebukser, hvis barnet ikke er renlig (krav fra DGI-huset). 
  • Vi benytter ingen vinger.
  • Ved tilmelding er det barnets navn og fødselsdato, der skal angives.
  • Holdet varer ca. 25 min, så er der 5 min til afslutning og holdskifte.

Pris

kr. 275,- for en 10 ugers periode (ingen undervisning i skolernes ferie)

Opstart

Ca hver 5. uge, for næste start se tilmelding.

Del
Udgivet i Babysvømning og tagget , .