Årets svømmer 2011

Masser af liv i svømmehallen den 9. april 2011

Idag (lørdag d. 9. april) har der været svømmeafslutning i Snejbjerg svømmehal, og det var for mig at se en rigtig god oplevelse. Der var ca. 140 børn der skulle op til prøver, og der var nok lige så mange voksne der kiggede på. Så jo – det var lunt i svømmehallen. Da alle prøver var overstået, var det muligt for børnene at hoppe en tur i vandet igen.

 

 

Årets længste svømmer blev Salina Jul Andersen, som svømmede 3850 meter. Tillykke til Salina – det var flot. Hendes navn vil naturligvis blive graveret i pokalen.

Også denne gang havde vi lavet en tilbygning til svømmehallen i form at et telt, hvor der var mulighed for at få lidt frisk luft, og en snak over en kop kaffe. Denne gang var der ud over softice, også lagt op til en lidt sundere stil, nemlig i form af gratis gulerødder til alle. Det var en virkelig hyggelig eftermiddag.

På vegne af livreddere, undervisere og bestyrelsen vil vi gerne sige tak for lån af jeres børn ugentlig – med håb om, at de bliver mere vandsikre.

Håber naturligvis at se mange igen til næste års sæson, se hvornår den starter i næste nummer af sportsnyt eller i kalenderen her på vores hjemmeside.

Louise Villadsen/Lars Jonsson

Salina_2011
Salina Jul Andersen med diplomet på 3850 meter samt vandrepokalen hvor hendes navn nu kommer på. Udover vandrepokalen, får Salina også en lille pokal som hun kunne tage med hjem.
Del
Udgivet i Uncategorized.