Herning kalenderen

Herningkalender2018Køb Herning kalenderen

Kontakt Dorthe Poulsgård Frandsen (2020 0914) eller Anette Lind (30580739) inden d. 15. november

Herningkalenderen er en helt ny type julekalender, der vil tænde julelys i øjnene på mange, som elsker at få gaver og oplevelser:

Gavebeviser for 2.400 kr

Konceptet er helt enkelt. På hverdage og lørdage frem mod den 24. december åbner du en kalenderlåge, der fungerer som et gavebevis. Det fremgår af de enkelte låger, hvor, hvordan og i hvilke uger/måneder, du kan indløse dem. De fleste kan indløses i december og flere ind i 2019.

Alt er gratis, når du har købt kalenderen, som indeholder gavebeviser for kr. 2.400 i HVER julekalender. Du kan bl.a. glæde dig til gaver fra Klasse Vine, FC Midtjylland, Herning Blue Fox, Grillen Burgerbar og Hotel Scandic Regina.
Nyd eksempelvis en dag med saftige burgere med sprøde pomfritter og mayo – en anden dag med fodbold eller ishockey – en tredje dag kan du forkæle din vinterhud med en ansigtsmaske – og en kold dag med en varm kop kaffe eller kakao. Og sådan kan du opleve byen på ny med lågerne fra din julekalender.

 

Vind præmier for 25.000 kr.

Herudover er der hver søndag adventskonkurrencer, hvor der udloddes flotte gavekort eller præmier til nogle af byens forretninger bl.a. gavekort til Herning City og Guldkort til Fermaten. I alt er der gevinster til en værdi af kr. 25.000.

 

Støt idrætten og Julehjælp

Ved at købe Herningkalenderen (der koster 200 kr.) er du både med til at støtte idrætten i Snejbjerg (Støtteforeningen) og Dansk Folkehjælps uddeling af julehjælp i Herning.

 

Køb kalenderen

Hvis du ønsker at købe Herningkalenderen, kan du inden den 15. november kontakte Dorthe Poulsgård Frandsen (2020 0914) eller Anette Lind (30580739). Herefter sørger de for levering af Herningkalenderen inden 1. december, så alle kan få glæde af gavebeviserne for 2.400 kr. i hver julekalender.

Herningkalenderen er i øvrigt illustreret af Lind kunstneren Jesper Nørgaard Maleri.