Ung leder prisen 2023

Indstilling til Ung leder pokalen

Vi vil i gymnastik gerne indstille Magnus Vad Laugesen til årets Ung Leder Pokal

Magnus fortjener denne pris i det han gør en kæmpe forskel for de unge springere i Snejbjerg gymnastik forening.
Havde det ikke været for Magnus havde vi ikke haft et spring 2-3 klasses hold i år. Men Magnus sagde sit studiejob op, for at få plads i sin kalender til at kunne træne dette hold også. Magnus er derfor i år træner for hele tre spring hold.

Det er tydeligt at Magnus brænder for springgymnastikken, og at han er i sit rette element, når han befinder sig i springsalen.

Magnus er altid klar på at arrangere ekstra træning og ligeledes var det Magnus der gik forrest, da vi i efteråret samlede Spring Mix og Juniorpigerne til en weekend fyldt med gymnastik, spring, leg og socialt samvær.

 

Til træning er Magnus velforberedt, og møder altid op med en positiv energi. Magnus formår at lære fra sig, og det er en fornøjelse at se glæden hos ham, når en gymnast lander et nyt spring.

Magnus udviser ro og tålmodighed, og han evner at sørge for at alle bliver set.

For ham har det stor betydning, at alle på holdet har det godt.

Magnus er ikke bare god til træningerne, Magnus udviser også hjerte varme i sin fritid og lærer gerne fra sig en lørdag eller søndag hvor han nogle gange selv er i springcenteret for at øve.

 

Magnus er også en ung mand som har mod på stadig at lære og være i den proces der følger med, vi arbejder stadig på at det er ok at række ud og bede om hjælp, selvom Magnus sætter en ære i at kunne klare det meste selv.