Prøv badminton

Kære Forældre 

Du har et barn der gerne vil prøve at gå til badminton og tænker: ”hmm, gad vide hvordan det foregår?” 

Herunder kan du læse mere omkring Snejbjerg Badmintonklub og det du skal vide som forældre til et barn der gerne vil prøve badminton. 

  • Hvornår er der træning? 

Der er træning mandag i Hal 1 og onsdag i hal 3. Du kan læse mere om de forskellige hold og tidspunkter her: Hvad er ungdoms badminton

  • Kan man komme og prøve badminton for at se om det er noget før man tilmelder sig? 

Yes, det kan man sagtens, klubben har ketcher man kan låne. Dit barn eller jer begge kommer blot forbi på det hold i tænker er det rigtige og prøver en træning. Husk indendørs sko og sportstøj. 

  • Hvad får mit barn ud af at spille badminton? 

Udover sved på panden og gode venner i hallen, er badminton i høj grad en individuel sport med en meget høj grad af eksplosive bevægelser og finmotorisk udvikling. Det vil sige at dit barn gennem badminton lærer at tage ansvar for egne udfordringer og udvikler deres motorik og især deres øje-hånd koordination. Studier har vist at der er en sammenhæng mellem en god øje-hånd koordination og god indlæringsevne. 

  • Skal man gå til badminton 2 gange i ugen? 

I Snejbjerg Badminton synes vi det er vigtigt at alle børn kan få tid til at dyrke flere sportsgren, hvis de gerne vil det. Derfor betaler man kun for den træning man har tid og lyst til. Derfor er tilmeldingen del op så man tilmelder sig pr. dag (mandag og/eller onsdag) Har man kun tid 1 dag melder man sig på 1 dag. Har man lyst til at spille begge dage skal man tilmelde sig hver dag enkeltvis. 

  • Kan man med fordel kombinere andre sportsgrene med badminton? 

En badmintonspiller er kendetegnet ved at tage ansvar for egne udfordringer og finde løsninger. Samtidig er badminton en sport med mange hurtige og eksplosive retningsskift, så hvis man dyrker holdsport vil det være en god kombination også at spille badminton. 

  • Hvilken baggrund har trænerne på holdene? 

Vi har uddannede og lønnede trænere på alle hold. Trænerne har et høj fagligt og pædagogisk niveau og har været trænere i over 10år hver. Vores chef trænerer er Kristian om mandagen og Jonas om onsdagen. De assisteres af større ungdomsspillere, som siddeløbene er på relevante kurser.    

  • Hvordan tilmelder man sit barn til badminton? 

Du går ind på Ungdom Tilmelding og vælger det hold dit barn skal gå på. Du kan betale med dankort eller visa/mastercard. Husk at bruge dit barns navn og fødselsdag, men dine kontaktoplysninger ved tilmelding. 

  • Hvem kan jeg spørge hvis jeg er i tvivl om noget? 

Du kan altid ringe eller sende en mail til Jonas, han er både formand og træner i klubben, så han kan svare på alle spørgsmål. Mail: info@sport-net.dk Tlf: 41819666