Fællestræning fredag – For Snejbjerg, Lind, Gjellerup og Kibæk spillere

Snejbjerg, Lind, Gjellerup og Kibæk er gået sammen om at lave fællestræning for vores spillere, som gerne vil spille mere badminton.

Tanken bag konceptet er at give vores spillere mulighed for mere badminton og at de kan få nye badmintonkammerater. Måske man møder en ny double-makker til fællestræning.

Fællestræningen er delt op efter alder og eneste krav for at deltage er at man har gået til badminton i minimum 1 sæson, udover denne, og at man gerne vil blive bedre til badminton.

Træningen er fredag fra 17:30 til 18:45 i Snejbjerg Hal 1. Det ene hold træner Fredag i lige uger og det andet hold træner Fredag i ulige uger.

  • U13 (5-6. klasse) træner i lige uger. Opstart uge 38 (23/9)
  • U15 – 17 (7-9. klasse) træner i ulige uger. Opstart uge 39 (30/9)

Træner og kontaktperson er Jonas Hansen, som til daglig er træner i Snejbjerg. info@sport-net.dk eller 41 81 96 66

Der er 6 pladser pr. klub og man tilmelder sig herunder. Hvis der er udsolgt på træningen for ens klub, så meld dig på venteliste, det kan jo være der er en anden klub der ikke bruger alle sine 6 pladser og så bliver der åbnet op for ventelisten.

Evt. hvis der er nok på venteliste, så laver vi et hold mere. Så det er vigtigt at melde sig på, hvis man gerne vil spille, da det er den eneste mulighed vi har for at vide hvor mange der der har lyst til at spille.