Svømning i Snejbjerg Svømmeklub

Velkommen til Snejbjerg SG&I Svømning, i daglig tale Snejbjerg Svømmeklub.

i Snejbjerg Svømmeklub er det vores mål, at flest mulige, både børn og voksne, lærer at svømme, og derfor vil du opleve at størstedelen af vore børnehold er centreret omkring svømmeskolen, og du finder ingen talent- eller konkurrencehold.

Leder du efter tilmelding til svømning?

MIDLERTIDIG LUKNING AF SNEJBJERG SVØMMEHAL 20-21 maj 2019

Snejbjerg Svømmehal er mandag d. 20. maj ramt af en fejl på det tekniske anlæg, som medfører at svømmehallen ikke kan benyttes. Fejlen forventes udbedret i løbet af tirsdag d. 21. maj, og vi forventer således at der vil være offentlig åbning tirsdag, samt at vore hold kører som normalt igen onsdag. Der sendt sms/email til berørte medlemer, 

Har du ikke modtaget sms/mail, bedes du opdatere dine medlemsoplysninger på http://snejbjergsgi.dk/svoemning/tilmelding/medlemslogin/

Har kan du også sige “ja tak til nyheder”. Bemærk at Conventus ikke kan lave masseudsendelser til personer, som har fravalgt modtagelse af nyheder, og at du derfor kan gå glip af vigtig info, fx. i forbindelse med aflysninger.

Der vil ikke komme yderligere opdateringer her på siden, medmindre lukkeperioden trækker yderligere ud.

Har du spørgsmål til oventstående er du velkommen til at kontakte os på mail

Tilmeld dig en gratis prøvetræningNyheder fra Snejbjerg SG&I Svømning


Svømning med sikkerhed & tryghed i højsædet

I Snejbjerg Svømmeklub vægter vi sikkerhed og tryghed højt. Vi sætter sikkerheden i højsædet ved, at vi altid har mindst én livredder tilstede i svømmehallen. Desuden deltager alle instruktører og hjælpeinstruktører i førstehjælpsuddannelse hvert år.

Tryghed opnås via

  • uddannelse af vore instruktører, så de er klædt på til at yde en faglig kompetent undervisning, og har forståelse for den aldersgruppe der undervises.
  • et passende antal instruktører og hjælpeinstruktører på alle hold – vi søger at antallet matcher svømmernes niveau og antal på de enkelte hold.
  • Gennemgående instruktører, så der holdes fokus på faglighed og kendskab til den enkelte svømmer.

Del