Konkurrencelivredning

Livredning som konkurrence

Holdoversigt - Voksne, svømning

Voksne

Hold der henvender sig voksne. Læs informationer om tidspunkter, og eventuelle forventninger til færdigheder inden tilmelding på holdene, ud for de enkelte hold.

Hold der udbydes for voksne

 

AquaFitness

Aquafitness er en sjov og effektiv måde at træne på, og man behøver ikke være vant til at svømme eller træne i vand for at deltage. Vandet giver ekstra bevægelsesmuligheder, og vi kommer omkring både store og små muskelgrupper. Aquafitness er en skånsom men effektiv træning, uden belastninger i knogler, led eller muskler, så uanset om du er vant til at træne, eller har diverse skavanker eller lider af overvægt – her træner alle på lige vilkår.


AquaFitness Snejbjerg Svommeklub Herning


Livredning

Sigter mod aflæggelse af livredderprøven, men er åben for alle, der har lyst til at gøre en ekstra indsats. 

Bemærk! For at tage livredderprøven, skal du være fyldt 17 år inden udgangen af prøveåret, samt have et bevis på at du har gennemgået et førstehjælpskursus – spørg i klubben!

 

AquaLoop

Konditions- (puls) og styrketræning i vand.
Cirkeltræning er en alsidig og populær træningsform, hvor man inden for en begrænset tid kan opnå effekt på både styrke, kondition og sundhed. Det er en effektiv og udfordrende form for konditionstræning, som opbygges af øvelser, der tager udgangspunkt i bl.a. styrke, udholdenhed og koordination – både som rene færdigheder eller som en kombination af disse kompetencer.

AquaLoop er stationer med forskellige øvelser som træner både kondition (får pulsen op) og styrke. Bl.a. vil vi lave styrkeøvelser for armene, benene og maven. Det er en god blanding af høj puls og styrketræning.

Træningen varer 30 min, hvoraf der er ca. 25 minutters cirkeltræning, resten er opvarmning, nedvarmning og udstrækning.

Det kan anbefales at deltage i AquaFitness umiddelbart inden AquaLoop, for på den måde at opnå mere tid til opvarmning.

Aqua Loop - puls og styrketræning Snejbjerg Svømmeklub 


 

Lær at svømme crawl - Voksne

Kom i form og lær at svømme crawl i Snejbjerg Svømmeklubs svømmeskole for voksne. Holdstart og ledige pladser i starten af januar. 

Vi fortsætter successen med vores svømmeskole for voksne, og udbyder endnu et "lær at svømme crawl hold" med holdstart i januar. Både begyndere og tidligere medlemmer er velkomne på holdet.

Der kræves ingen forkundskaber, for at tilmelde sig holdet, da målet er at gå fra begynder til sammensat crawl. Er du ikke helt begynder, vil der også være mulighed for at forbedre din crawlteknik. Vi tilstræber maks 3-4 svømmere pr. instruktør, så der vil være god mulighed for, at opnå individuel sparring.

Har du tidligere været medlem?
Så klikker du blot på knappen herunder, og logger ind med din mailadresse/mobilnummer.

Er du nyt medlem?
Så skal du ligeomkring vores medlemsservice-side, for at oprette en gratis brugerprofil, inden du kan tilmelde dig. Opret gratis medlemsprofil
fotograf theis poulsen-lær crawl
Foto: Theis Poulsen, theis.dk