Trin 6

Krav til svømmeren: At du kan svømme på langs af bassinet, gentagne gange uden pauser. 

Indhold: Der arbejdes målrettet og struktureret med stilarterne i forhold til at forbedre din præstation (mandage), samt fysisk træning i form af træning og forskellige vandaktiviteter (onsdage). Bemærk at der på dette hold trænes 2 gange i ugen, men at det naturligvis er valgfrit hvor ofte du møder op. Dog forventes det at du melder afbud til instruktøren, hvis du ikke kommer. 

Målet med trin 6 er at du fortsat udvikler din svømning, og får idéer til fremtidig brug af vandet. Der er plads til at du kan svømme på holdet i flere år. snejbjerg svommeklub svomning trin3


Gå til Tilmelding - Online, Svømning for, at tilmelde dig til Trin 6

Trin 5

Krav til svømmeren: At børnene kan dykke til bunden på det dybe, og at de kan svømme på tværs af bassinet gentagne gange uden pauser. 

Indhold: Der prøves kræfter med alternative vand-aktiviteter som livredning, udspring, dykning og boldspil, ligesom der naturligvis fortsat arbejdes videre med kendte og nye svømmestilarter. 

Målet med trin 5 er at forbedre sine svømmefærdigheder, og blive klar til at svømme på langs af bassinet. Desuden er det håbet at svømmerne efter trin 5, har fået interesse for nye aktiviter i vand (fx livredning og udspring).
Efter trin 5 er du klar til at gøre endnu mere ved din svømning på trin 6, eller kaste dig ud i nye vandaktiviteter fx. Junior livredder niveau 2. snejbjerg svommeklub svomning trin3

Er målet ikke opnået efter den første sæson på holdet, er barnet meget velkommen på holdet i endnu en sæson.

Gå til Tilmelding - Online, Svømning for, at tilmelde dit barn til Trin 5.

Holdoversigt - Svømmeskole II, svømning

Holdoversigt - Svømmeskole II

Formål: At man skal blive en stabil svømmer og kunne orientere sig i vandet. Al undervisning foregår uden hjælpemidler (bælte) - hovedsageligt på dybt vand.
Aldersgruppe: Fra 9 år