Svømning nyheder

Sæsonafslutning 2018

Info om og tilmelding til årets sæsonafslutning findes her: Sæsonafslutnong 2018

Svømning

Velkommen til Snejbjerg SG&I Svømning

Snejbjerg SG&I svømning (også kaldet Snejbjerg Svømmeklub) har til formål at lære flest mulige at begå sig i vandet
trin 2 - dyk efter ring, således at badesikkerheden øges for alle vore medlemmer. Du kan læse mere om hvilke hold vi tilbyder, både til børn (her er holdene delt op i vandskole, svømmeskole I og svømmskole II) samt hvilke hold vi tilbyder til voksne.
Vi har i Snejbjerg Svømmeklub, valgt at fokusere på at lære (børn) at begå sig sikkert i vandet frem for at satse på at udklække konkurrencesvømmere. Idet vi ikke har en stor konkurrenceafdeling, har vi mulighed for at tilbyde vores svømmeundervisning til en van(d)vittig lav pris, sammenlignet med andre klubber i området. Den lave pris har altså INTET at gøre med en dårligere kvalitet af undervisningen. De fleste af vore instruktører har gennemgået, eller i gang med DGI's svømmeinstruktør uddannelse, som giver dem en rigtig god ballast i forhold til at have fokus på børnenes udvikling, både generelt, men i særdeleshed i forhold til at begå sig i vandet. 

AquaPunkt

Har du et ømt punkt?

AquaMama


Vidste du at Sunhedsstyrelsen anbefaler gravide at motionere moderat mindst 30 minutter om dagen og at gravide kvinder, der dyrker motion, har nemmere ved at føde og oftere har en korterevarende fødsel?

Hvis du synes, at det er svært at motionere, når maven bliver større og du kan lide at bevæge dig i vand - Så er AquaMama måske en løsning for dig. Fordelen ved at motionere i vand er, at opdriften i vandet letter belastningen og medfører friere bevægelighed i vandet.
AquaMama er motion i vand for kvinder med en ukompliceret graviditet, hvor øvelserne er målrettet muskelgrupper der især belastes under graviditeten og derfor har behov for træning. Det er lette øvelse som man sagtens kan lave selv uden instruktør.
 
Har du fået lyst til at prøve det så kom til Snejbjerg Svømmehal d. 28. feb 9.30-11.30, hvor du har mulighed for at prøve det gratis. Denne dag vil der være en instruktør til stede, som du kan spørge til råds, og få til at vise dig øvelserne. Se mere arrangementet AquaMama - årøv det gratis på Facebook


Vi har naturligvis også et tilbud til både dig og baby efter fødslen. Læs mere om vores babysvømning som vi kører i DGI Huset i Herning


Gratis medlemsprofil

Er du ny i Snejbjerg Svømmeklub?
Så anbefaler vi, at du opretter en gratis medlemsprofil allerede i dag - så er du helt klar til, at gå direkte til holdtilmeldingen, når vi åbner for tilmeldingen mandag d. 17. august kl. 18. Dit bruger bliver din mailadresse eller mobilnummer.

Har du tidligere været medlem?
Så kontrollér at du stadig kan logge ind på din medlemsprofil - og at det barn der skal tilmeldes, også er på din profil. Vi oplever ofte, at forældre tilmelder sig selv, eller en storesøter/-bror fordi det lige var den person, der var registreret på mailadressen/mobilnummeret.
Kan du ikke huske din adgangskode? Fortvivl ikke, du klikker bare på "Glemt adgangskode" lige under loginfeltet - så får du fluks en ny.  

Svært ved at huske den adgangskode du får tilsendt?
Du kan selv ændre din adgangskode, når du er logget ind. Blot vælg "ændre adgangskode" i menuen til venstre.

Hvornår kan mit barn svømme?

Vi er i øjeblikket ved at lægge sidste hånd på programmet for svømmesæson 2014/15, og forventer at kunne lægge den samlede oversigt på vores website i løbet af juli måned, så der er rig mulighed for, at få passet svømningen ind i hverdagen. 

Du kan allerede nu se, hvilke svømmehold der udbydes i den kommende sæson, alle børnehold fra plask & leg til og med trin 4 vil blive udbudt flere gange om ugen mandag - torsdag. Svømmehold 2014/15

Hvad koster det, at lære at svømme?

Klik dig ind på tilmelding online, for oplysning om pris på svømmeundervisning i Snejbjerg Svømmeklub, samt info omkring tilmelding til den kommende svømmesæson.