Badminton - forside

Velkommen til Snejbjerg Badminton

Snejbjerg badminton er klar til sæsonen 2017-2018. Som de 2 vigtigste nyheder er opstart af en ny ungdomsafdeling og at motionsbadminton i Snejbjerg hallen flyttes fra onsdag til torsdag. Du kan læse mere herunder:

·         UNGDOM             
Mandag den 11/9 kl 17:00 starter vores ungdomshold. Alle aldre og niveauer træner fra 17:00 til 18:30. Vi har 2 kompetente trænere tilknyttet (Johanne og Jonas) som står klar til at dele ud af teknik, taktik og en masse sjov hver mandag gennem sæsonen. Kontingent og andre praktiske oplysninger kan ses på hjemmesiden. OBS Johanne og Jonas har tasken fyldt med ketcher, så der er mulighed for at låne de første par træninger : )

 

·         MOTION             
Opstart på motion sæsonen er i uge 35. Vi har ikke hallen til rådighed onsdag aften i denne sæson, men i stedet har vi hallen torsdag aften på samme tidspunkt som sidste sæson. ”Gamle” motionister har som altid førsteret på tiderne i Hallen og på Engbjergskolen.                                                                                                  
Så ønsker du at spille igen skal du kontakte Poul senest i uge 34 for at beholde din tid fra sidste sæson. Prisen er den samme som sidste sæson og kontaktoplysninger på Poul findes på hjemmesiden.

·        
SENIOR          
Opstart for senior er mandag den 28/8 kl 19.00 og vi træner som i sidste sæson mandag fra 19:00 til 21:00. Snejbjerg badminton er klar til sæsonen 2017-2018. Som de 2 vigtigste nyheder er opstart af en ny ungdomsafdeling og at motionsbadminton i Snejbjerg hallen flyttes fra onsdag til torsdag. Du kan læse mere herunder:

·         UNGDOM             Mandag den 11/9 kl 17:00 starter vores ungdomshold. Alle aldre og niveauer træner fra 17:00 til 18:30. Vi har 2 kompetente trænere tilknyttet (Johanne og Jonas) som står klar til at dele ud af teknik, taktik og en masse sjov hver mandag gennem sæsonen. Kontingent og andre praktiske oplysninger kan ses på hjemmesiden. OBS Johanne og Jonas har tasken fyldt med ketcher, så der er mulighed for at låne de første par træninger : )

 

·         MOTION             Opstart på motion sæsonen er i uge 35. Vi har ikke hallen til rådighed onsdag aften i denne sæson, men i stedet har vi hallen torsdag aften på samme tidspunkt som sidste sæson. ”Gamle” motionister har som altid førsteret på tiderne i Hallen og på Engbjergskolen.                                                                                                        Så ønsker du at spille igen skal du kontakte Poul senest i uge 34 for at beholde din tid fra sidste sæson. Prisen er den samme som sidste sæson og kontaktoplysninger på Poul findes på hjemmesiden.

 

·         SENIOR              Opstart for senior er mandag den 28/8 kl 19.00 og vi træner som i sidste sæson mandag fra 19:00 til 21:00.