Landsindsamling til Kirkens korshær mødested Kirkely

Vi mødes i Kirkely  og samler ind i Snejbjerg.

Kom og vær med til det vigtige arbejde som gøres i vort land for de mennesker som har mange sår på sjælen, der er hårdt brug for hver eneste kr. der bliver samlet ind, så giv lidt af din tid. KOM og vær med. Tilmelding kan ske til Gerda Mølgaard ( 20722494) mail: gebem@outlook.dk   eller Ella Relund ( 22475628)  mail: ella@relund.dk 

Kirkely aften ved tidligere sygehus præst Preben Kok

Emne: ” Slip livet løs”

Et gammelt visdomsord siger: Hvor der er en helhed, er der mindst to sandheder på samme tid. I de sidste 40 år har vi i mange af livets forhold undertrykt  (glemt) den ene af de to sandheder for bedre at kunne lade som om, vi har kontrol over livet. Det er der så nu ved at blive rettet op på, så livet kan komme ud af kontrolbegrebet og blive sluppet fri igen.HVORDAN?  i den forbindelse spiller tro og kirke en særlig rolle. HVILKEN?

Pris 25 kr. incl. kaffe

Borgerforening: Juletræstænding

Juletræerne ved Kløvertorvet tændes og vi serverer gløgg og æbleskiver til alle 🎄 Måske vi også får besøg af julemanden 🎅🏼  

Rosenlund aktivitetshus. Dameaften

Dameaften hvor der hygges, snakkes, inspireres og spises. Programmet findes i forhallen på Rosenlund.

Billetter til 100 Kr. kan købes i cafeen på Rosenlund senest den 22/11

Rosenlund aktivitetshus. Højskoleeftermiddag med Ivar Brændgård

Ivar Brændgård, fhv. direktør for TV Midt/vest, Holstebro.

Fra roehakker , sprogofficer og højskoleforstender til Tv direktør og nu pensionist og præst. Ivar Brændgård stod i spidsen for at bygge TV Midt/vest på helt fra bunden. Han fortæller levende om sit spændende liv.

Alle interesserede er velkomne. Medlemsskab ingen betingele.

Pris incl. kaffe: pensionister 55 Kr., øvrige 65 Kr.

Snejbjerg SG&I – Herningkalenderen

Herningkalenderen er en helt ny type julekalender. 

På hverdage og lørdage frem mod den 24. december åbner du en kalenderlåge, der fungerer som et gavebevis. Det fremgår af de enkelte låger, hvor, hvordan og i hvilke uger/måneder, du kan indløse dem. De fleste kan indløses i december og flere ind i 2019.

Alt er gratis, når du har købt kalenderen, som indeholder gavebeviser for kr. 2.400 i HVER julekalender. Du kan bl.a. glæde dig til gaver fra Klasse Vine, FC Midtjylland, Herning Blue Fox, Grillen Burgerbar og Hotel Scandic Regina.

Herudover er der hver søndag adventskonkurrencer, hvor der udloddes flotte gavekort eller præmier til nogle af byens forretninger bl.a. gavekort til Herning City og Guldkort til Fermaten alt er der gevinster til en værdi af kr. 25.000.

Ved at købe Herningkalenderen (der koster 200 kr.) er du både med til at støtte idrætten i Snejbjerg (Støtteforeningen) og Dansk Folkehjælps uddeling af julehjælp i Herning.

Hvis du ønsker at købe Herningkalenderen, kan du inden den 30. november kontakte Dorthe Poulsgård Frandsen (2020 0914) eller Anette Lind (30580739). Herefter sørger de for levering af kalenderen inden 1. december. 

Rosenlund aktivitetshus. Juledekoration

Kom og få inspiration til juledekorationer.Medbring lys, skåle og hvad du ellers gemmer på af ting, der kan bruges. Medbring saks og kniv. Der vil være gran, mos og oasis til rådighed. Vi slutter dagen af med en bid mad.

Tilmelding fra den 23. oktober (betaling ved tilmelding). Pris 125 Kr. incl. mad og materialer.

Min. 4 og max. 10 deltagere. Vejleder: Karen Olesen